Főoldal > SZÉPSÉG > Már most készítsd fel a hajad a tavaszra!

Már most készítsd fel a hajad a tavaszra!

hajszépségápolás
0

Írta:

Jöhet egy új, izgalmas hajszín? Naná, hogy jöhet, hiszen a tavasz a megújulás időszaka és ezt ak&

palette.png ()Jöhet egy új, izgalmas hajszín?

Naná, hogy jöhet, hiszen a tavasz a megújulás időszaka és ezt akár már most, a tél folyamán elkezdheted. Egy új, káprázatos hajszín kiválasztása a legegyszerűbb módja annak, hogy instant változást kreálj a külsődön. A Palette Salon Colors hajfestékeit (1349 Ft) profi hajszínszakértők álmodták meg, a legtrendibb árnyalatokról van ám szó, amelyeket a kifutókon végiglejtő modellek frizurái ihlettek. A kínálatban megtalálható a Versace-nél feltűnt szikrázó fehér hamvasszőke, ugyanakkor a sötétebb színek kedvelői is meglelik a maguk kedvére valót, például egy fényes, fekete árnyalatot. A hajfestékben lévő különleges formulának köszönhetően az intenzív ragyogás garantált, szóval, ha nem is akarsz magadnak teljesen új frizurát vágatni, egy fantasztikus hajszín egyenesen kötelező!

Isana_int_selyem_pak.20ml.jpg ()Olajokkal a megfelelő ápolásért

Ha a tél nagyon megviselte a loboncodat és azt veszed észre, hogy teljesen fénytelen a sörényed, a hajvégek pedig töredezettek, akkor orvosold a problémát szőlőmagolajjal. Az Isana Hair Hajpakolás Intenzív Selyemfény (299 Ft) újjávarázsolja a száraz, töredezett hajat, könnyebben ki tudod majd fésülni és a tapintása is szuperselymes lesz. De a sárgabarackmag olaj is csodákra képes, ha száraz hajról van szó: az Isana Hair Intenzív Hajpakolást (299 Ft) csupán egy percig kell fent hagynod, és a benne lévő olaj és panthenol új életet lehel a tincseidbe.

Üde és friss frizura egy szempillantás alatt

Nincs időd hajat mosni, de azért szeretnéd a frissen mosott haj érzésével elhagyni a lakást? A megoldás a száraz samponban rejlik. A L’Oreal Professional Fresh Dust száraz samponja (3990 Ft) megfelelő tartást és könnyed textúrát ad a hajadnak. Nem nehezíti el a tincseket, üde, tiszta érzést tapasztalsz majd a használat után. Elengedhetetlen „túlélőeszköz abban az esetben, ha a te mindennapjaid is őrült rohanásban telnek el.

kerastase.jpg ()Különleges kényeztetés

A Kérastase különleges készítményekkel készül a tavaszra; a Bain Elixir Ultime (8830 Ft) egy minden hajtípusra bevethető tisztító olaj, amely gazdag textúrájú, szilikon- és parabénmentes, hatására a haj erősebb és ragyogóbb lesz. Az Elixir Ultime Pakolás (14755 Ft) különböző olajokkal varázsolja még gyönyörűbbé a sörényed, a hajrostok mélyéig hatol, és ott fejti ki hatását, visszaállítja a haj természetes erősségét és csillogását, ugyanakkor nem nehezíti el azt. Ha pedig még egy kis luxusra vágysz, akkor próbáld ki az Avon Planet Spa luxus regeneráló hajpakolását fekete kaviárral (2000 Ft). Noha első hallásra kicsit bizarrnak tűnik a kaviár, mint összetevő, de csodákat tesz a hajjal, és áldásos hatását az algakivonat csak tovább erősíti. Káprázatosan puhává és selymessé teszi a hajad.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X