Főoldal > SZÉPSÉG > Tisztaság és méregtelenítés a fürdőszobában is

Tisztaság és méregtelenítés a fürdőszobában is

bőrápolásméregtelenítésszépségtestápolás
0

Írta:

Közeledik a tavasz, a megújulás időszaka, lassan kimerülnek tartalékaink és nagyon vágyunk arra, hogy mi

Közeledik a tavasz, a megújulás időszaka, lassan kimerülnek tartalékaink és nagyon vágyunk arra, hogy mi is kívül-belül újjá szülessünk. Itt az idő a méregtelenítésre! Arra törekedünk, hogy egészséges életmódot folytassunk, megválogatjuk, miket eszünk, ügyelünk arra, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk és a mozgásról sem feledkezünk el. Jól tudjuk, mindezek fontosak, hogy testben és lélekben egyaránt a „topon” legyünk.

adidasdetox.jpg ()A nagy „megtisztulási” folyamatba az is beletartozik, hogy a bőrünk speciális ápolására valóban megfelelő termékeket válasszunk. Minden nap rengeteg káros környezeti hatás éri a bőrünket, az első számú védelmi vonalunkat, tehát nem mindegy, hogyan ápoljuk.

Az adidas a nők különleges igényeit figyelembe véve fejlesztette ki az adidas DETOX tusfürdőt, mely minden követelménynek megfelel. Radírozó mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el a szennyeződéssel együtt az elhalt hámsejteket, így segítik a bőr megújulását, csodálatosan puha, sima végeredményt garantálva. De ez még nem minden! Az adidas DETOX tusfürdő szuper hatékony gyümölcs koncentrátumot tartalmaz, olyan „nagyágyukat” vonultat fel, mint az acai bogyó, acerola, goji bogyó, kivi és grapefruit, mindegyik a méregtelenítés közismert bajnoka, erős antioxidánsok, amelyek késleltetik a bőr öregedését. Az adidas DETOX tusfürdő gondoskodik a környezet káros hatásai szembeni védelemről, finom, ápoló olajai kényeztetik a bőrt.

Forrás: Coty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X