Főoldal > SZÉPSÉG > Ez a 3 legextrémebb esztétikai beavatkozás

Ez a 3 legextrémebb esztétikai beavatkozás

intim plasztikaplasztikaplasztikai beavatkozásszépség
0

Írta:

A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantá

A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket, a plasztikai kezelések palettája azonban folyamatosan új színekkel gazdagodik. Pár évvel ezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy a modern nő milyen esztétikai kezeléseknek veti majd alá magát, ma azonban már a legfurcsább kérések sem elképzelhetetlenek. A legújabb esztétikai beavatkozások segítségével az arc után már az intim területek is megfiatalíthatóak – íme, a három legextrémebb esztétikai trend, amely 2015-ben már elkezdte világhódító útját.

Intim fiatalítás

A leleményes orvosok a hüvely sajátos anatómiai viszonyához és miliőjéhez alakították az arc feszesítésénél már bevált lézeres eljárásokat. A kezelés eredményeként a hüvely rugalmasabbá, feszesebbé válik, azaz „megfiatalodik”. „A lézeres eljárás a hüvely szövetét rugalmasabbá alakítja, vérellátását fokozza, ezáltal az intim terület feszesebbé válik. Emellett a hüvely szárazsága mérséklődik, pH értéke az ideális tartományba kerül, így csökken a fertőzések kockázata is” – árulta el dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus. „A kezelés a korral jelentkező változások korrekciója mellett a szülést követő szövetregenerálásra, a menopauza hormonális változásai által kiváltott szubjektív panaszok enyhítésére, valamint az inkontinencia mérséklésére is alkalmas.”

G pont-töltés

Aki a szexuális élményt még tovább szeretné fokozni, kipróbálhatja az egyik legbizarrabb orvosesztétikai trendet, a G-pont töltést. „Az egyszerű, pillanatok alatt kivitelezhető eljárás során a G- pont feltételezett helyére hyaluronsavat töltünk, amelynek hatására az érintett terület megduzzad, kiemelkedővé válik, tapintható lesz és fokozódik érzékenysége. A módszernek köszönhetően megnő az ingerelhető terület nagysága a G-pont körül, ezáltal növekedhet a szexuális élmény” – árulta el a szakorvos, aki azoknak javasolja az eljárást, akik szeretnék izgalmasabbá tenni az intim együttlétet és fokozni az átélt szexuális élményt.

Szeméremdomb szépítés

Ez az új őrület fiatalossá, esztétikussá, ráncmentessé teszi a szóban forgó területet. „A lézeres beavatkozás szövetregeneráló hatása révén bársonyos tapintatúvá teszi a szeméremdomb és a szeméremajkak bőrét. A kollagén-termelés fokozásával tónusosabbá válnak a szövetek, a felső bőrrétegekre gyakorolt hatás révén pedig visszaadja az intim területek üde rózsaszín színét” – mondta el a szakorvos, aki elárulta, az intim területek fiatalítására carboxyterápiát is alkalmazhatunk, amely fokozza a kollagén-termelést és beindítja a sejtmegújítási folyamatokat, ezzel elérve, hogy a külső szeméremtest, a nagyajkak és a kisajkak visszanyerjék fiatalos formájukat, feszességüket és teltségüket. A pozitív változás pedig már az 1-2 kezelés után észlelhető.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X