Főoldal > SZÉPSÉG > 3 természetes jó tanács a bőrápoláshoz

3 természetes jó tanács a bőrápoláshoz

arcápolásbőrápoláshidegszépség
0

Írta:

Ápold bőröd hatékonyan a hideg időszakban is!

A hűvösebb időszak a legtökéletesebb idő az arcbőrünk regenerálására, megújítására, valamint a nyáron elszenvedett károk (napozás, pigmentfoltok, bőrszárazság) helyreállítására. Az őszi-téli bőrápolás csúcstermékei vitathatatlanul az értékes növényi olajokat és gyógynövény kivonatokat tartalmazó arcolajok és testvajak.

Az antioxidánsok segíthetnek!

Az őszi, hűvösebb időben érdemes olyan arckrémeket választanunk, amelynek magas az antioxidáns tartalma, így ezekkel a pakolásokkal és regeneráló krémekkel segíthetjük a környezeti ártalmak, például a napsugárzás miatt kialakult vízhiányos bőr regenerálódását és megújulását. Ősszel is törekedjünk a megfelelő folyadékbevitelre, a magas antioxidáns tartalmú táplálékokra és az elegendő pihenésre. A megfelelő alvás mellett azonban érdemes hatékony és gyorsan felszívódó éjszakai arckrémet is választanunk. Az egyik legértékesebb hatóanyagok, az éjszakai bőrstruktúra felépítő folyamatokat támogató bio görögszéna és barackmagolajos éjszakai krém.

Válasszunk természetes összetevőjű arcápoló olajat a hideg idő beköszöntével!

Ha természetes összetevőjű arcápoló olajat választunk, akkor azt bőrünk  táplálékként kezeli és nagymértékben hasznosítani tudja a bőr aktuális tápanyagigénye szerint. Az arcápoló olajat mindig alapos arctisztítás után, a még enyhén nedves bőrre kell felvinni, pár cseppet az arcra, nyakra és a dekoltázsra.  Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget a bőrön. „Az arcolajok több növényi olaj kombinációjából állnak. Ezek között akadnak olyanok, melyek zsírsav összetétele harmonizálja a bőr faggyútermelését. A gyulladáscsökkentő illóolajok és gyógynövény kivonatok pedig segítik a bőr regenerációját, kiegyensúlyozottan táplálják és a vitalizáló növényi kivonatok „élettel töltik fel” az arcbőrt- árulta el Dr. Gyovai Viola, a BIOLA termékek alapítója, aki több mint 30 éve foglalkozik természetes kozmetikumok és hatóanyag kompozíciók fejlesztésével. „A Bio Radiant Beauty arcápoló olaj könnyen beszívódó úgynevezett száraz olaj, valódi kincs az érett bőr számára, hiszen a bőrregenerációt támogató körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonatokkal készül. A bőrtápláló argán-, inchi-, szilvamag olaj valamint ligetszépe, jojoba olajok segítik a fiatalosan üde, selymes bőrérzet kialakulását. Az antioxidánsokban gazdag rozmaring kivonata, valamint az E-vitamin a rejuvenálódási folyamatokat támogatja.”

Tökéletes táplálás és védelem? Válassz testvajat!

A testvajak a bőr melegétől olvadnak, az enyhén nedves bőrbe gyorsan felszívódnak. A kiszáradt lábszár, lábfej, könyök, hidegtől kifújt kéz csodálatosan puha és ápolt lesz, ha a megtisztított, nedves bőrfelületet rendszeresen ápoljuk a tradícionális testvajkészítési technológiával előállított, értékes növényi vajakat és olajokat tartalmazó koncentrátummal.

Forrás: Lifestyle Communications


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X