Főoldal > SZÉPSÉG > Húsvéti Ampulla Tojás: Valódi hatóanyagbomba már otthon is

Húsvéti Ampulla Tojás: Valódi hatóanyagbomba már otthon is

arcápolásBaborbőrápolásszépségápolásszérum
0

Írta:

Minden nap szépítheted arcbőröd a Babor szérumokkal, melyek rózsaszín pillangós tojás alakú díszdobozban várják, hogy kibontsd őket.

A sorszámozott ablakocskák mögött 14 db 2 ml szépség ampulla található, mellyel a húsvétot megelőző két hét minden napján kényeztethetik a bőrüket a hölgyek. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 2 hetes bőrápolási kúra.

A napi tisztítás után törjük fel az üvegcsét és a tartalmát csepegtessük a tenyerünkbe és onnan finom mozdulatokkal oszlassuk szét az arcbőrön. Ujjbegyünk lágy ütögető mozdulataival segítsük a felszívódást. Egy perc alatt beszívódik az oldat. Ha jól esik, akkor a napi ampulla után még nyugodtan használhatjuk a megszokott arckrémünket. A hatóanyagok még könnyebben felszívódnak a krémekből is, mivel az ampulla már megnyitotta az utat a bőr mélyebb rétegei irányába.

A kúra hidratálással kezdődik, majd vérbőség fokozással folytatódik, és ezután következnek a tápláló, feszesítő hatóanyagok. A bőrünk szomjazza ezeket a hamar beszívódó tápanyagokat, és ragyogóvá válik tőle.

A kozmetikai ampullák nők millióinak a szívét hódították meg, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek legnagyobb szüksége van.

A BABOR leginnovatívabb termékeiben átlagosan 8szor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

Ára: 15450 Ft

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojást a www.babor.hu oldalon! Ugyanitt megtalálod a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR, a bőrápolás szakértője

A Babor professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A márka sikerének titka éppen 60 éve 1956-ban indult, amikor Dr. Michael Babor kifejlesztette a legendás Hy-Öl letisztító terméket. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel. A világmárkák élvonalából a magas hatóanyag koncentrátumú szépség ampullák emelték igazán magasra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X