Főoldal > SZÉPSÉG > Tavaszi színkavalkád a körmökön

Tavaszi színkavalkád a körmökön

divatkézápoláskörömkörömlakkszépségtavasz
0

Írta:

Ünnepeld körmeid színével is a tavaszt!

Az AVON Gél hatású körömlakkjai kívül-belül megújulnak, a körömlakkrajongók legnagyobb örömére. Az új, továbbfejlesztett formula, ápoló omega olajokkal gazdagadott, akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Az új Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt, mely a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható. A már megszokott színek mellett a paletta ráadásul további 6 új trendi árnyalattal bővül.

Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott. A fényes fedőlakk segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le. Bármilyen körömlakkal használható, így segítségével kedvenc lakkjainkat is tartósabbá tehetjük.

Új árnyalatok:

Rain Washed, Citronized, Mint To Be, Emerald City, Sapphired Up, Orange You Crazy

Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft


További cikkeink a témában

karácsony

Így legyen stresszmentes a karácsonyod! (x)

Írta:
22 órája 0

A karácsonyi időszak sokak számára igen stresszes tud lenni. Az év végi rohanás, az ünnepeket körülvevő elvárások, az évek alatt kialakult társadalmi nyomás nem mindig fér össze azzal, hogy folyamatosan változik az életünk. Hoztunk pár tippet, amivel stresszmentessé teheted a karácsonyi készülődést!