Főoldal > SZÉPSÉG > Indul a NIVEA Szépségápolási Stúdió!

Indul a NIVEA Szépségápolási Stúdió!

kozmetikumnivearendezvényszépségszépségápolás
0

Írta:

Idén második alkalommal, újra kinyitja kapuit a NIVEA Szépségápolási Stúdió, melynek célja, hogy minél több érdeklődő számára adjon hasznos szépségápolási tanácsokat és gyakorlati útmutatót a mindennapi bőrápoláshoz.

A nyári hétvégéken három budapesti és tizenegy vidéki helyszínen várják azokat, akik törődni szeretnének bőrük egészségével, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. A speciális eszközökkel felszerelt sátorban arcbőr-, testállapot- és hajállapot-mérést is végeznek a NIVEA képzett szakemberei, kozmetikusai. A program különlegessége, hogy a NIVEA kizárólagos használatában lévő UV-kamerát minden helyszínen felállítják, melynek segítségével bárki megnézheti, milyen hatással van bőrére a napsugárzás.

A NIVEA Szépségápolási Stúdióban a hölgyek műszeres arcbőr- és hajállapot-mérésen vehetnek részt, melyet egy személyre szabott arc- és hajápolási tanácsadás követ. A kozmetikus, fodrász által ajánlott termékekből a helyszínen termékmintát kapnak a résztvevők, hogy otthon is kipróbálhassák, milyen az, amikor a bőr- és hajtípusnak megfelelő arcápolási krémeket, hajápolókat használnak. A testük egészségéért is tenni vágyó érdeklődők műszeres testállapot felmérésen is részt vehetnek és a NIVEA trénerétől testmozgásra és táplálkozásra vonatkozó tanácsokat is kaphatnak.

A NIVEA kizárólagos használatában lévő, speciális UV-kamera lehetőséget ad arra, hogy előtte ülve bárki ellenőrizhesse, hogy milyen napsugarak okozta, szabad szemmel még láthatatlan pigment elváltozások vannak a bőrén. A kamera azt is megmutatja, hogy mennyire hatékony a naptej, amit a bőrünkre kenünk. Az UV-kamerás fotózást felnőttek és gyermekek egyaránt kipróbálhatják. A nyári helyszíneken a NIVEA Sun napozó termékeket is lehet tesztelni.

A programokon való részvétel és a termékminták ingyenesek.

Mikor és hol találkozhatsz a NIVEA szépségápolási tanácsadóival?

Dátum

Helyszín

május 28-29. Vasúttörténeti Park Gyermeknap, Budapest
június 4-5. Lego Olimpia, Millenáris, Budapest
június 11-12. Napfényfürdő, Szeged
június 18-19. Siófok Beach
június 25-26. Víz-Zene-Virág Fesztivál, Tata
július 1-3. Velence Corso Beach
július 9-10. Balatoni Hacacáré, Alsóörs
július 16-17. Kék Szalag Fesztivál, Balatonfüred
július 23-24. Balatoni Hacacáré, Csopak
július 29-31. Ironman, Budapest
augusztus 6-7. Balatoni Hacacáré, Balatonfüred
augusztus 13-14. Aquaréna, Mogyoród
augusztus 20-21. Napfény Strand, Balatonlelle
augusztus 27-28. City Beach, Budaörs

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X