Főoldal > SZÉPSÉG > Védd magad a naptól a Lush-sal!

Védd magad a naptól a Lush-sal!

kozmetikumLushszépségszépségápolás
0

Írta:

A több mint 20 éve alapított Lush vezérelve az innováció és az etika. A Lush forradalmian új szépségápoló termékeket alkotott, ezek közé tartoznak a pezsgő fürdőbombák, a zuhanyzselék és a szilárd samponkorongok. A fő hangsúly a friss összetevők, a bio gyümölcsök és zöldségek felhasználásán van.

A Lush szigorú állatkísérlet-ellenes elvet követ, és támogatja a fair trade, valamint a community trade kezdeményezéseket, továbbá vezető szerepet játszik a kozmetikai iparban a túlcsomagolás elleni küzdelemben; figyelemfelhívó kampányokat folytat, és olyan termékeket fejleszt, amelyek csomagolás nélkül, „pucéran” hozhatók forgalomba.

A Lush 2006-ban, 2007-ben és 2009-ben elnyerte az RSPCA Good Business Awardot, valamint 2006-ban a PETA Trailblazer Awardot is állatjóléti tevékenységéért. A Lush két alapítója, Mark és Mo Constantine 2010-ben megkapta az OBE (Order of the British Empire, A Brit Birodalom Rendje) kitüntetést a szépségipar érdekében végzett szolgálataikért. A Lush 2014-ben elnyerte az Observer Ethical Awards Best in Business díját, és a Which? magazinban a vásárlók közötti felmérésben a szavazatok alapján rendszeresen az élen végez.

Ma a Lush-nak 49 országban 928 boltja van.

A fényvédő termékek területén is sikerült követni az elveiket, hiszen a legpompásabb friss összetevők mellett a napozáshoz megalkotott termékkörbe csak minimális mennyiségben kerülnek a kozmetikai iparban elfogadott szintetikus fényvédők, sőt szintén vannak pucér, illetve hintőpor állagú kozmetikumok. Mindegyiküket fényvédő faktor (FF) és UVA-faktor is jellemzi.

Sesame Suntan Lotion fényvédő testápoló

A benne lévő szezámolaj és a diófalevél-főzet segíti növelni a bőr melanintermelését – ami természetes reakció a napsütésre, s ez azt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen hozzájárul a barnuláshoz. A fair trade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloekivonat nyugtatja és táplálja bőrt, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédő gondoskodik.

 

Powdered Sunshine fényvédő hintőpor

Laza állagú, finom púder, melyet könnyű használni, igazi forradalom a napvédelemben, könnyen vihető bárhova és egyszerűen használható, hogy egész nap felfrissítse a bőrön a fényvédelmet. Rengeteg kalaminporral készült, mely igen gazdag cink-oxidban, ami természetes fényvédő. Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj, a citrom, a lime és a pacsuli adja.

 

The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb FF30 magas

Szilárd, fürdés közben felvihető fényvédő kalaminporral, kakaóvajjal és bőrnyugtató, regeneráló hatású rózsakivonattal, mely nagyszerű virágillatot kölcsönöz a bőrnek. A tömb egyharmada elegendő teljes tested védelmére. Fürdés vagy zuhanyozás után a tömbbel végig kell simítani a még nedves bőrön, majd leöblíteni és egy törölközővel gyengéden felitatni a testen levő vizet.

 

Million Dollar arckrém FF30 magas

A hidratálóban a szezámolaj segít megtörni a napfényt, a szintetikus fényvédők pedig kialakítják a fényvédő- és UV-faktorokat. A ligetszépeolaj kiegyensúlyozza és regenerálja a bőrt, a sheavaj és a jojobaolaj lágyít, a méz és a levendulaolaj pedig simává és puhává teszi az arcbőrt. A darált mandulából, szezámmagból és zabpehelyből készült bőrnyugtató tej ápolja és hidratálja a bőrt, mely puha és telt lesz.

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X