Főoldal > SZÉPSÉG > Új élmény a testednek: a selyem ölelése

Új élmény a testednek: a selyem ölelése

bőrápolásfürdésniveatisztaságtusfürdőzuhanyzás
0

Írta:

Kényeztesd magad a zuhany alatt, légy ragyogó és tündöklő az új Nivea Silk Mousse-szal!

A modern kor számtalan kihívást tartogat a nők számára, ezért a mai nők megtanulták, hogyan bűvészkedjenek az idejükkel: sikeresen építik karrierjüket miközben odaadóan gondoskodnak szeretteikről, a fennmaradó időben pedig kitartóan sportolnak vagy másfajta kikapcsolódást nyújtó hobbit űznek. A rengeteg elfoglaltság mellett relaxációra, pihenésre már kevés idejük marad. De épp ezek azok a pillanatok, a mindennapok apró örömei, amik feltöltenek bennünket, amik energiát adnak a folytatáshoz. Gondoskodni magunkról, a bőrünkről már-már luxusnak számít, de ettől érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, így ez az alapvető élmény mindenkinek jár. Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab kényezteti a testet és az érzékeket, mennyeien nyugodt pillanatokkal ajándékoz meg zuhanyzás közben. Egy gazdag és ápoló tusfürdő hab, amelynek ölelése olyan, mintha selyembe burkolóznánk.

Varázsold a mindennapi zuhanyzást örömteli élménnyé!

A NIVEA ápoló tusfürdő habokat a krémesen selymes habjuk teszi különlegessé. A kényeztető formulát úgy alkották, hogy a milliónyi gyöngyszerű kis buborék egy gazdag, ápoló habbá álljon össze, ami a bőr számára olyan érzés, mintha egy kellemesen meleg selyempárna venné körbe. Mindeközben persze mindent megtesz, amit egy tusfürdőtől elvárunk: gyengéden és alaposan tisztítja bőrünket és nem szárítja ki azt.

Használat előtt csak fel kell rázni, majd a flakon tetején lévő pumpát megnyomva a gazdagon habzó tusfürdő már kenhető is. A habot nagyon könnyű felvinni a bőrre és ugyanilyen könnyen le is öblíthető. Kényelmesen és egyszerűen adagolható és egy zuhanyzáshoz elegendő ugyanakkora mennyiség, mint egy normál tusfürdőből.

A különleges selyem kivonat

A selymet az érzéki tapintásáról és puha szövetéről lehet a legkönnyebben megismerni. A selyem már évszázadok óta a luxus és a szépség szinonimája, de hasznos részecskéi jót tesznek a bőrnek is. A selyem kivonat mélyen hidratáló tulajdonságáról ismert, ami puha bőrérzetet biztosít. A selyem proteinek apró részecskékre bontásából jön létre az az értékes kivonat, melyet a szépségipar szolgálatába állítottak. Ez az esszencia könnyen felszívódik a bőrben, antioxidánsokat és aminosavakat juttatva a mélyebb rétegekbe, amik segítik helyreállítani a bőr sejtjeit.

Kényeztesd magad NIVEA tusfürdő habbal!

Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab a kényeztető zuhanyzás érzetét nyújtja, miközben selymesen puhává varázsolja a bőrt. Az új Silk Mousse ápoló tusfürdő hab az értékes selyem kivonat és a mennyeien puha hab tökéletes kombinációjával kényezteti a bőrt zuhanyzás közben. A tusfürdő hab rendkívül gazdag és lágy formulájának köszönhetően gyengéden tisztítja a bőrt, puha és ápolt bőrérzetet nyújt.

Mind a gazdagon ápoló Creme Care és a légiesen könnyed Creme Soft ápoló tusfürdő habok a NIVEA egyedülállóan ápoló olajával és selyem kivonattal gazdagított formulája hidratálja és selymessé teszi a bőrt. Használatuk minden bőrtípusra ajánlott.

Ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 919 Ft

Frissítő, kényeztető zuhany = magabiztosság egész napon át

A legtöbben arra használják a zuhanyzás perceit, hogy felébresszék magukat az álmos reggeleken. De ezek a percek tökéletesen alkalmasak arra, hogy végiggondoljuk a napunkat és felkészüljünk az előttünk álló feladatokra.

Szakíts időt magadra!

Nagyon kevés időnk van egy nap, amikor csak magunk vagyunk a gondolatainkkal. Zuhanyzás közben van időnk számba venni, milyen jó dolgok történtek velünk, és ilyenkor az sem baj igazán, ha csak magunkkal foglalkozunk.

Arról nem is beszélve, hogy a tisztaság és a jól ápoltság érzése magabiztosságot ad. Mindegy is mi vár ránk a nap hátralévő részében, sokkal lazábban vesszük az akadályokat, ha egy kényeztető zuhanyzással indítottuk a napot.

Emlékeztesd magad, mitől vagy önmagad!

Az a pár perc a zuhany alatt talán az egyetlen alkalom, hogy egyedül lehess és felkészülhess, mielőtt beindul a napod. Használd arra ezt a kis időt, hogy emlékezteted magad arra, mitől vagy különleges, mik azok az eredmények, amiket mostanában elértél. Ezek a gondolatok egész nap veled lesznek és segítenek abban, hogy magabiztos legyél és határozott.

Ragyogó külső, ragyogó kisugárzás

Szakíts időt egy kis kényeztetésre és hozd ki a zuhanyzásból a legtöbbet! A ragyogó külső megadja azt a magabiztosságot, amitől a hangulatod is egész nap szárnyalni fog. A NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habok csak fokozni tudják ezt az élményt. A gazdag és selymes hab érintése kényeztető ölelés az egész testnek. Itt az ideje, hogy kényeztesd a magad, és hagyd, hogy a rossz dolgokat mossa el a zuhany.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X