Főoldal > SZÉPSÉG > Nyerj betekintést a DRHAZI Anti Age koncepcióba személyesen!

Nyerj betekintést a DRHAZI Anti Age koncepcióba személyesen!

drhaziszépségszépségápolás
0

Írta:

A saját tapasztalat által ismerhető meg a természetes, professzionális arcfiatalítás. Ezért a DRHAZI szalont ajándék kezelésekkel szeretnénk bevezetni.

A “DRHAZI WELCOME” kezelésekre telefonos előjegyzés által jelentkezhettek a kapacitásunk erejéig.

A bevezető akció ideje: 2016. július 18. – 2016. július 31.

Az ANTI AGE KEZELÉSEKben is komplex koncepciót ajánlunk. Az alapoktól építjük fel kezelési kúrákat. Mélytisztítással megnyitjuk a pórusokat a hatóanyag-bevitelhez. Facelift masszázsokkal egyrészt kioldjuk a feszültséget az izmokból ezáltal ránctalanítunk, másrészt a speciális mélyizom tornával tónust és tartást adunk az izmoknak. Erre építjük a tartó kötőszövet és a bőrszerkezet regenerálását célzó eljárásokat. A modern műanyagtűs bőrstimuláció mezoterápia, a biohightech sejtszinten ható anyagok elektroporációs mezoterápiája, friss bio gyümölcsökből készült aktív peptides kollagénmaszkok alkalmazásával az egyéni igény és bőrállapot szerint személyre szabott kezeléseket kínálunk. A KEZELÉSEK ÚJRA ÉLETTEL ÉS VITALITÁSSAL TÖLTIK MEG AZ ARCOT.

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKRE DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRNAk.

IDŐPONTEGYEZTETÉS INGYENES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS KEZELÉSRE:  +36 20 265 8880

www.drhazi.hu


További cikkeink a témában

bőr

Atópiás, száraz gyermekbőr – tippek a téli mindennapokhoz (x)

Írta:
0

A tél különösen próba elé állítja bőrünket. A hideg, a száraz levegő, a fény hiánya és a szél meggyengíti a felhámot, különösen azokon a területeken (arc, kéz és ajkak), amelyek leginkább ki vannak téve e hatásoknak. Megjelennek a kipirosodott foltok, a bőrirritáció és a száraz bőr valamennyi egyéb tünete.

Kövess Facebook-on!
X