Főoldal > SZÉPSÉG > Így tisztítsd az arcod minden nap!

Így tisztítsd az arcod minden nap!

arcbőrarctisztításbőrápolásniveaszépségszépségápolás
0

Írta:

Ha szeretnénk, hogy bőrünk egészségtől ragyogó és bársonyosan puha legyen, meg kell adnunk neki azt a szeretetet és gondoskodást, melyet megérdemel. A megfelelő arctisztítási rutin az alapja ennek. A NIVEA most összefoglalta, mit érdemes tudni az arctisztításról, a különböző arctisztítókról és arctisztítási rutinokról.

Ahogyan minden nőnek egyedi az életvitele, úgy minden nőnek saját arctisztítási rutinja is van. Egyesek vattakoronggal, egyesek pedig vízzel szeretik lemosni arcukat. Néhányuk sok időt szán erre a fürdőszobai rituáléra, és vannak olyanok, akik a gyorsaság és az egylépéses megoldások hívei. De mindent egybevetve a bőrnek leginkább megfelelő termék megtalálása és a hatékony arctisztítási rutin kialakítása az alapja a megfelelő mindennapi arcápolásnak.

Az alapok

Az arctisztítás a kulcsa a hatékony arcápolásnak. Akkor is, ha sminket viselsz, vagy ha inkább a természetesség híve vagy, az egészségesen ragyogó bőr eléréséhez minden nap meg kell tisztítanod az arcodat.

A nap folyamán az arc bőrére számos szennyeződés és baktérium rakódhat le. A mindennapos arctisztítással eltávolíthatók ezek a szennyeződések és ezzel friss és üde hatást kölcsönözhetünk bőrünknek. Ha nem sminkeled magad, akkor se hagyd ki arcod tisztítását, mert az egészséges arcbőrnek is szüksége van az ápolásra. Hagyd a bőröd lélegezni! Válaszd a NIVEA Creme Care arctisztító krémet, mely gyengéden és alaposan tisztít, segít megőrizni a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát és puhává, üdévé varázsolja a bőrt.

Gyors és egyszerű

A családanyák, vagy üzletasszonyok, akiknek kevés idejük van, a gyors, egyszerű és mégis alapos tisztítást nyújtó megoldásokat keresik. Nincs idejük egy több lépéses arctisztítási rutinra, mert reggel csak pár percük van, mielőtt felébrednek a gyerekek, vagy épp már korán reggel helyt kell állniuk a munkahelyükön – vagy ez a két tényező egyszerre… De az arctisztításra szánt idő rövidsége nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lehetne alaposan és megfelelően tisztítani a bőrt. Válaszd a NIVEA micellás arctisztítóit, ami az arctisztítást gyorssá és kényelmessé varázsolja. A micellás arctisztítók alaposan tisztítják az arcbőrt és eltávolítják a sminket, miközben hidratálják és felfrissítik azt. A micellás technológiának köszönhetően ezek az arctisztítók dörzsölés nélkül képesek eltávolítani a szennyeződéseket, a sminket. TIPP: Az új micellás arctisztító kendő a micellás lemosó hatékony formuláját és a praktikus arclemosó kendő előnyeit kihasználva teszi kényelmessé az arctisztítást.

Úgy, ahogy kényelmes

Heti edzés, üzleti út, vagy családi nyaralás –  egy nő életében számos olyan helyzet adódik, amikor „menet közben” kell megtisztítania az arcát. Egy arctisztító kendő tökéletes választás az otthontól távol, a különböző programokkal teletűzdelt napokon. Kényelmesen elfér a táskában és bármikor elő tudjuk venni, amikor szükség van rá.

A NIVEA arctisztító kendőinek ápoló és tisztító formulája tökéletes megoldást kínálnak. Könnyen és egyszerűen használhatók, egy lépésben távolítják el a sminket és a szennyeződéseket, miközben hidratálják, ápolják és felfrissítik az arc bőrét.

Ha egy kicsit több időd van

Mély és hatékony arctisztítás irritáció nélkül – ez a legjobb módja annak, hogy egészségtől ragyogó, finom tapintású legyen arcbőrünk. Így ha van időd, változtasd egy kényeztető, otthoni spa élménnyé az arctisztítási procedúrát. Bőröd meghálálja a törődést!

Kezdd azzal, hogy eltávolítod a szemedről a sminket. Ha erős sminket viselsz, használd a NIVEA kettős hatású szemfestéklemosóját. A búzavirág kivonatot tartalmazó formula hatékonyan távolítja el még a vízálló sminket is és gyengéden ápolja az érzékeny szemkörnyéki területet.

A következő lépéshez válassz egy gyengéden ápoló tisztítót, a NIVEA ápoló arctisztító tejét. Vattakoronggal vagy csak a kezeddel körkörös mozdulatokkal masszírozd be az arcod és nyakad bőrébe. Az arctisztító tej mélyen tisztítja bőrödet és segít megőrizni annak természetes nedvesség-egyensúlyát. Használat után pedig akár fent is hagyhatod, vagy letörölheted a tejet az arcodról. Tedd, ahogy neked kényelmes, de ne feledd, ha úgy döntesz, lemosod, langyos vizet használj. A túl meleg vagy a túl hideg víz irritálhatja a bőröd.

Az arctisztítási rutin utolsó lépése pedig a tonizálás. Válaszd a NIVEA ápoló arctonikot, ami gyengéden eltávolítja az arcon maradt szennyeződéseket és megnyugtatja a bőrt.

Egy kis extra

A bőr ápolása a bőr megfelelő tisztításával kezdődik. Mindehhez persze tudnod kell, melyik bőrtípusba tartozol, ugyanis a vegyes, problémás bőr különleges törődést igényel. Építsd be az arctisztítási rutinodba heti pár alkalommal a hámlasztást is, hogy arcbőröd ápolt és tiszta legyen. A NIVEA bőrfinomító arcradír mélyen tisztítja a bőrt és puhává,  ragyogóvá varázsolja.

Váljon rutinná

Bőrünk mindennapi tisztítása során törekedni kell arra, hogy azt kíméletesen, a bőr védőrétegének épségére ügyelve, ámde alaposan végezzük el. A rendszeres arctisztítás fontos tényező a bőr megfelelő hidratáltságának elérése érdekében is. A nem megfelelő arctisztítás akár irritációhoz és az arcbőr kipirosodásához is vezethet, amitől az elveszítheti rugalmasságát és könnyebben ráncosodhat. De az arctisztítás rendszeressége legalább olyan fontos, mint a módja. Az ideális hatás elérése érdekében tisztítsuk arcunkat reggel és este is.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X