Főoldal > SZÉPSÉG > Nyár végi gyorssegély a hajnak

Nyár végi gyorssegély a hajnak

balzsamhajhajápolásniveasamponszépség
0

Írta:

A nyaralás hevében bele sem gondolunk, hogy az a sok jó, a napsütés, a sós tengervíz vagy épp a medence klóros vize, a homok a parton vagy a lágy nyári szellő, mind-mind igénybe veszik a hajat. Így a nyár vége felé közeledve hajunk sokkal több odafigyelést igényel, mert ezek az élmények sajnos nem csak az emlékeinkben, de a hajunkon is nyomot hagynak.

Nyáron, úgy ahogy bőrünk, hajunk is kiszárad a napsütéstől és a gyakoribb hajmosásoktól. Ezért a melegebb hónapok elmúltával itt az ideje, hogy kezelésbe vegyük töredezett, száraz, fakó tincseinket. A hajmosáshoz igénybevett hajra való sampont és balzsamot használjunk, ami segít visszaállítani a haj nedvességtartalmát, melynek köszönhetően a haj visszanyeri fényét és rugalmasságát, megújul és lágy tapintásúvá válik a hajtövektől kezdve egészen a hajvégekig.

A Repair & Targeted Care sampon és kondicionáló balzsam (ajánlott fogyasztói ár: sampon 250 ml 799 Ft, balzsam 200 ml 799 Ft) gondoskodó összetétele célzottan ápolja és állítja helyre a sérült hajat. A Kera Detect hatóanyag a száraz és károsodott hajat pontosan ott állítja helyre, ahol szükség van rá. Ha a haj felülete sérült, a belső kortex védtelenné válik és a hajvégek felhasadnak. A Kera Detect intelligens technológia tökéletesen felismeri az ilyen sérülékeny helyeket, célzottan rájuk fókuszál és segít kijavítani a rostot. A haj így visszanyeri ragyogását és rugalmasságát, regenerálódik, selymes és sima lesz a gyökértől egészen a hajvégekig. Az új hajápoló család táplálja, erősíti, mégsem terheli a hajat és tökéletesen védi a sérülések ellen.

Extra tipp férfiaknak

Egy férfi tökéletes megjelenéséhez hozzá tartozik, hogy ápolt és egészséges a haja. A napsugárzás és a víz az ő hajukat ugyanúgy kiszárítja. Gondoskodjunk róluk, és tegyünk a fürdőszobai polcra egy Strong Power sampont (ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft), ami tengeri ásványokkal erősíti és egészségesebbé varázsolja a hajat.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X