Főoldal > SZÉPSÉG > Selymes bőr, kevesebb pattanás – így csináld!

Selymes bőr, kevesebb pattanás – így csináld!

arcápolásbőrápolásbőrproblémaszépségszépségápolás
0

Írta:

Ismerd meg a La Roche-Posay újdonságait, hogy csodás bőröd lehessen!

Csodás, pattanásmentes arcbőr

A selfie-k világában az ideális arckrém nem csak ápolja a zsíros, problémás arcbőrt, de lehetőleg azonnal elfedi a bőrpírt, az egyenetlen arcszínt, a pattanások után maradó foltokat, és ezzel egy időben azonnal egységes, természetes árnyalatot biztosít a bőr számára. Már nagyon sokaknak nyújt segítséget a bőrhibákkal szembeni harcban a La Roche-Posay egyik sztárterméke, az Effaclar DUO (+), amely most új, színezett formában is elérhetővé válik!

Így amellett, hogy a készítmény a probléma gyökerét célozza meg, és segít visszaszorítani a pattanások megjelenését, mostantól azonnali megoldást kínál a bőrhibák esztétikai eltüntetésére is. 2, az arcbőr tónusához igazodó árnyalatban kapható. Hatása annyira természetes, hogy nem csak nők, hanem férfiak és egészen fiatal tinik is használhatják.

Viszlát, száraz, ekcémás bőr!

La Roche-PosayAz emberi szervezet mikroorganizmusainak kutatása a modern tudomány egyik legizgalmasabb új iránya. A bőr felszínén található mikroorganizmusok összetett ökoszisztémáját a bőr mikrobiómjának nevezzük. Egyensúlyának felborulása akár súlyos bőrszárazsággal, illetve az egyre elterjedtebb atópiával (ekcéma) járhat.

Vegyük fel a harcot a bőrszárazság ellen már zuhanyozáskor!  Az új Lipikar Syndet AP+ krémtusfürdő az egyedülálló Aqua Posay Filiformis hatóanyaggal tökéletesen kiegészíti a bestseller Lipikar Baume AP+ testápolót a száraz bőr ápolásában. Kíméletesen tisztít, nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben hozzájárul a lipidpótláshoz. Hatóanyag-kombinációja segít védeni a bőrbarriert.

Forrás: La Roche-Posay


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X