Főoldal > SZÉPSÉG > Superfood arcmaszkok az egészséges bőrért

Superfood arcmaszkok az egészséges bőrért

arcápolásarcmaszkbőrápolásszépség
0

Írta:

Azt mondják, az vagy, amit megeszel, de akár az is lehetsz, amit az arcodra kensz. A The Body Shop a természet legjobb receptjeiből alkotta meg 5 új prémium arcmaszkját, melyből 3 100% vegetáriánus, 2 pedig 100% vegán.

Minden maszkot a legkiválóbb Közösségi Kereskedelmi alapanyagok tesznek igazán különlegessé, ráadásul egyik sem tartalmaz parabént, paraffint, szilikont és ásványi olajat.

Ez most csak rólad szól!

A saját magaddal eltöltött idő az egyik legjobban eltöltött idő. Fontos, hogy néha megállj a rohanó hétköznapokban, szánj egy kis időt magadra, és zárd ki a külvilágot. Relaxálj és gondoskodj magadról kívül-belül! Az egyik legfontosabb szabály, hogy amíg arcmaszkot viselsz, nincs mosogatás, rendrakás vagy takarítás… Az a 15-20 perc kötelezően relaxálásra használandó. Olvasd a kedvenc könyved, nézd a sorozatod, színezz vagy meditálj!

Kézzel szedve, préselve, darálva, keverve

Himalájai Tisztító Agyagos arcmaszk

Az alapos tisztításért felelős agyagos maszk 100% vegán, detoxikáló és fiatalságmegőrző hatással van az arcbőrre. A szennyeződések és a felesleges olaj eltávolításáról a himalájai bambusz szén gondoskodik, míg az antioxidánsban gazdag japán zöldtea levelek eltávolítják a bőrről az elhalt hámsejteket. A Közösségi Kereskedelemből származó teafaolaj segít csökkenteni a pórusok láthatóságát is.

Etióp Mézes Mélytápláló arcmaszk

100%-ban vegetáriánus, intenzív bőrápoló és puhító hatású arcmaszk, amely 3 Közösségi Kereskedelmi alapanyaggal gondoskodik az egészséges és szép bőrről. Az ásványi anyagokban gazdag etióp méz új életre kelti a bőrt, a namíbiai marulaolaj javítja a bőr rugalmasságát, az organikus olívaolaj pedig segít megőrizni nedvességtartalmát és puhaságát.

British Rose Mélyhidratáló arcmaszk

Kézzel szedett brit rózsák szirmai, chilei rózsaolaj, Közösségi Kereskedelemből származó marulaolaj és organikus olívaolaj tartalmának köszönhetően frissíti és hidratálja a bőrt. A 100% vegán, géles textúrájú ragyogásfokozó maszkot nedves bőrre kell felvinni.

 

Amazóniai Acai Bogyós Energizáló arcmaszk

Az antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag brazil Acai bogyó tartalmának köszönhetően eltűnteti a stressz és a fáradtság nyomait, a koffein tartalmú brazil guarana magkivonat pedig energizálja a bőrt. A fantasztikus illatú 100% vegán maszk ráadásul Közösségi Kereskedelemből származó brazil babassu olajat is tartalmaz, amely puhítja, revitalizálja és simává teszi az arcbőrt.

Kínai Ginzeng és Rizs Revitalizáló arcmaszk

A revitalizáló, tisztító és radírozó arcmaszk kínai ginzeng tartalmának köszönhetően javítja a bőr tónusát és revitalizálja azt, míg a rizskivonat a hidratálásról és a bőr egészséges ragyogásáról gondoskodik. A harmadik szuper egészséges hozzávaló a Közösségi Kereskedelemből származó nicaraguai organikus szezámolaj, amely a bőr selymes puhaságáról gondoskodik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X