Főoldal > SZÉPSÉG > A füstös szem még mindig trendi

A füstös szem még mindig trendi

arclemosásarctisztításbőrápolásmicellás vízsminkszemsmink
0

Írta:

Többféle színben hordjuk, érzéki és nem lehet nem észrevenni. A füstös szem illik minden szemszínhez, minden arctípushoz, hordható nappal és este és bármilyen társasági eseményen. Talán ezért sem fog soha kimenni a divatból.

Hogyan mossuk le este a szemsminkünket?

A szemünk környékén viseljük a legtöbb sminket – szemfesték, szemceruza vagy szemhéjtus, vízálló szempillaspirál formájában, de fontos tudni, hogy ez a terület a legérzékenyebb. Amennyiben tehát nem szeretnéd a szemkörnyéki ráncokat szaporítani, rendkívül finoman és könnyedén mosd le a sminkedet. A sminkeltávolítás közben ne nyomd és sehogy ne gyűrd a szemed. Legjobb, ha a sminklemosót puha vattakoronggal viszed fel a csukott szemre és hagyod kicsit hatni. Majd óvatosan és könnyedén töröld le a festéket.

A megfelelő mozdulatok

A szemsmink lemosásához használj kisebb finom vattakorongot. Érintsd a sminklemosóval átitatott vattakorongot rövid ideig a szempilládhoz és a csukott szemhéjadhoz, hogy a festék felengedjen. Ezután könnyen és kíméletesen letörölhető. Enyhe, kívülről befelé irányuló körkörös mozdulatokkal töröld le a szemed, így a belső szemsarokból minden szennyeződés, festék eltávolítható, ami a szemre került. A szempillát a tövétől a vége felé töröld. Mindezt addig ismételd, míg tiszta nem marad a vattapamacs. A szemet ápoló termékeket csak alapos tisztítás után vidd fel.

A profi segítség

A NIVEA Nyugtató ápoló micellás víz kiválóan alkalmas a smink mindennapos eltávolítására. Könnyedén elbánik a folyékony tussal, a szempillaspirállal és a sminkkel is anélkül, hogy irritálná a szemet vagy égető érzést okozna. Illatanyagot nem tartalmaz, vízállagú, ezért nagyon óvatosan adagold.

A smink lemosása micellás vízzel nagyon egyszerű. Most új, 400 ml-es, gazdaságos kiszerelésben is kapható.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X