Főoldal > SZÉPSÉG > A legszebb karácsonyi ajándék: (X)

A legszebb karácsonyi ajándék: (X)

bőrápolás
0

Írta:

Gyönyörű bőr az ünnepekre a BABOR Adventi Ampulla Naptárral!

A BABOR idén is gyönyörű éjfekete Adventi Ampulla Naptárba rejtette leginnovatívabb termékeit, a kozmetikai ampullákat, melyekben átlagosan nyolcszor több hatóanyag található, mint a krémekben.

A 24 db kis ablak mögött egy-egy 2 ml-es szépségampulla található. A sorszámozott ablakocskákat sorrendben nyisd fel, és minden nap letisztítás után az adott napra szóló hatóanyagokkal teli szérum tartalmát finom mozdulatokkal kenegesd el az arcbőrön, dekoltázson! A szépségampullák fokozatosan ragyogóbbá teszik az arcbőrt, így a kúra végére, éppen Karácsonyra legszebb formádban tündökölhetsz.

Ára: 21.900 Ft

 

Vásárold meg online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

 

—————————————————————————————————————–

BABOR
A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

 

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X