Főoldal > SZÉPSÉG > Gyenge, ritkás szempillák? Érzékeny szemek?

Gyenge, ritkás szempillák? Érzékeny szemek?

sminkszempillaszempillaspirálszépségszépségápolás
0

Írta:

Itt a La Roche-Posay új szempillaspirálja, amely különleges technológiájával
látványosan szebb, dúsabb pillákat varázsol a gyenge, ritkás szempillával vagy érzékeny szemekkel rendelkezőknek.

Európában 10 nőből 9 használ szempillaspirált. Közülük 50% tapasztal kellemetlen érzékeseket a gyakran már eleve – allergia, környezetszennyezés, kontaktlencse-viselés következtében – érzékeny szemén és szemhéján. A jelenséggel sokszor gyenge, könnyen kihulló, ritkás szempillák is együtt járnak.

Megérkezett a La Roche-Posay vadonatúj szempillaspirálja a még dúsabb pillákért. Rugalmas keféje gyengéd és pontos felvitelt tesz lehetővé, hosszabbító és dúsító hatásával még csábosabb tekintetet varázsol.

Extra érzékeny szeműek számára is segítséget nyújt, hogy a sminkelés kíméletes legyen, irritáció és kipirosodás nélkül.

Dúsító, definiáló és védő szempillaspirál a dúsabb a dúsabb pillákért, a látványosabb tekintetért és a szemirritációk elleni védelemért.

Akár azonnal dúsabb pillákat és látványosabb tekintetet eredményez az Exten-Lash technológiának köszönhetően, rendszeres használata és innovatív összetétele segít megerősíteni minden egyes szempillát, gyönyörű, dús hatást eredményez, és a szemirritáció ellen is véd a tisztított pigmenteknek és a könny pH-értékével megegyező összetevőinek köszönhetően.


További cikkeink a témában

bőr

Atópiás, száraz gyermekbőr – tippek a téli mindennapokhoz (x)

Írta:
0

A tél különösen próba elé állítja bőrünket. A hideg, a száraz levegő, a fény hiánya és a szél meggyengíti a felhámot, különösen azokon a területeken (arc, kéz és ajkak), amelyek leginkább ki vannak téve e hatásoknak. Megjelennek a kipirosodott foltok, a bőrirritáció és a száraz bőr valamennyi egyéb tünete.

Kövess Facebook-on!
X