Főoldal > SZÉPSÉG > Ayurvéda az egész éves stressz ellen (X)

Ayurvéda az egész éves stressz ellen (X)

hotel
0

Írta:

Az új év új kihívásokat is hoz majd magával, amire jó, ha idejében felkészülünk fejben és testben egyaránt. Az egész esztendőre nézve hasznos lehet, ha egy alapos állapotfelméréssel indítunk, és megtanulunk néhány praktikus stresszmentesítő módszert is még azelőtt, hogy teljes erőbedobással visszaszállnánk a kimerítő mókuskerékbe. Ebben segít a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** Superior Feszültségoldó kúrája.



Túl vagyunk a karácsonyi szabadságon, és a legtöbben újra kénytelenek vagyunk visszatérni a mindennapok nyüzsgésébe. Ne legyenek kétségeink: a munka és az évkezdés idén is jó nagy adag nem kívánt stresszt és feszültséget hoz majd magával. Ezt nem kerülhetjük ugyan el, de megtanulhatjuk, hogyan oldjuk fel a kellemetlen hatásait. Érdemes még most, az év elején szánni rá pár napot, hogy elsajátítsunk néhány feszültségmentesítő technikát, és felmérjük azt is, hogy egyáltalán mennyire terhelhető a testünk és lelkünk. Az már fél megoldás, ha mindezt egy gyógy- és wellness szállodában tehetjük.

Összhangban a test és lélek

A hévízi Hotel Carbonában egy 3-7 napos feszültségoldó kezelés során megtanulhatjuk, hogyan kell megadnunk azt az extra odafigyelést a testünknek és lelkünknek, amire a hajszolt mindennapok során különösen nagy igénye lesz. Ehhez először egy speciális állapotfelmérést kínálnak a Carbona munkatársai, amely során kiderül, hogy a szervezetünk melyik részének van a legnagyobb szüksége rá, hogy támogatást kapjon ahhoz, hogy visszaszerezhessük belső egyensúlyunkat. Ezt követően pedig a Feszültségoldó kúra tradicionális kezelései az ayurvéda jegyében megteremtik az összhangot a testünk és lelkünk között, ami új erőt, frissességet és békességet hoz az életünkbe. A kúra relaxációs testgyakorlatait ezután otthon is alkalmazhatjuk, és így ellenállóbbak leszünk a mindennapok stresszhelyzeteivel szemben.

 

Tudj meg még többet a csomagról

 

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X