Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült, melyik magyar hotelben a legpihentetőbb az alvás

Kiderült, melyik magyar hotelben a legpihentetőbb az alvás

alváshotelpihenésszállodawellness
0

Írta:

Igazán jót szeretnél aludni mondjuk a nyaralás során? – Megmondjuk, hogy melyik hotelbe csekkolj be!

Az alvás világnapjához kapcsolódóan idén is odaítélték az Alvásbarát Hotel díjat. A három éve kiosztásra kerülő elismerés célja mi más lehetne, mint arra ösztönözni a hazai szálláshelyeket, hogy minél komfortosabb és pihentetőbb alvásélményt biztosítsanak vendégeik számára. – írja a HVG.

Kiderült, hogy a hazai szállodák közül idén az V. kerületben lévő Prestige Hotel Budapest****Superior érdemelte ki az Alvásbarát Hotel díjat.

A díjkiosztón G. Németh György, a World Sleep Day Hungary program igazgatója elmondta, hogy a díj odaítélésekor orvosi és szállodaszakmai szempontokat egyaránt figyelembe vettek, a középpontban pedig a vendégélmény, az alvásminőség áll, beleértve minden olyan tényezőt, amely ezt befolyásolja. A zsűri összesen 150 kritériumot vizsgált, melyek egyébként sok tekintetben egybecsengenek a Hotelstars Union vonatkozó kritériumaival is.

A minősítés fontosságát hangsúlyozta és működését vázolta fel továbbá Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, aki a Sleepfriendly Hotel Program zsűrijében foglalt helyet. Mint mondta, a két minősítési rendszer jól kiegészíti egymást, a feltételrendszer pedig állandóan változik is bővül, figyelembe véve a vendégek véleményét, igényeit, visszajelzéseit.

Ezt erősítette meg Kiss Róbert Richárd, a Sleepfriendly Hotel International Program elnöke is, aki a nemzetközi trendekbe is adott egy kis kitekintést. A program külföldi nyertesének idén a honolului Halekulani Hotelt választották Hawaiiról.

A Prestige Hotel Budapest****Superior nevében Gaál Miklós, szállodaigazgató vette át a díjat, aki kiemelte; büszkék, hogy rövid időn belül és fiatal kora ellenére ennyi elismeréssel gazdagodott a szálloda, hiszen épp a napokban kapta meg a Hotelstars Union 4 csillag superior minősítését, a szálloda épületében működő Costes Downtown pedig a Michelin-csillagot.

Forrás: HVG

Fotó: Prestige Hotel Budapest Facebook oldal


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X