Főoldal > SZÉPSÉG > Legyen mindig tiszta a bőröd!

Legyen mindig tiszta a bőröd!

arcápolásarcbőrarctisztításbőrápolásmicellás arctisztítómicellás vízszépség
0

Írta:

Távolítsd el még hatékonyabban a sminket, és tisztítsd kíméletesebben a bőröd, mint valaha!

Alap elvárás, hogy egy arctisztító eltávolítsa a sminket és alaposan megtisztítsa az arcbőrt. Ugyanakkor ez a folyamat könnyen irritálhatja, megterhelheti az arcbőrt.  A túlérzékeny bőrűeknek már ez az alapvető szépségápolási gesztus is kockázattal jár. A La Roche-Posay most bemutatja micellás vizeinek új generációját: ULTRA micellás arctisztító túlérzékeny bőrűeknek is. 

Bőrnyugtató és antioxidáns La Roche-Posay termálvíz + a szennyeződéseket mágnesként vonzó micellák + kíméletes felületaktív anyagok + akár 5% hidratáló glicerin= az új „varázsformula” akár már az első vattakoronggal eltünteti az alapozó 99%-át, a szempillaspirál 70%-át, és a levegőből a bőrre tapadt szennyező részecskék nagy részét.

Az új micellás arctisztító ULTRA termékcsalád bőrnyugtató és antioxidáns La Roche-Posay termálvízzel, a szennyeződéseket „mágnesként” vonzó micellákkal és extra adag hidratáló összetevővel segít a smink hatékony eltávolításában és az arcbőr kíméletes tisztításában.

MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ ULTRA ÉRZÉKENY BŐRRE
Magas sminkeltávolító hatékonyság az érzékeny arcbőr, ajkak és szemkörnyék számára, a bőr fiziológiás egyensúlyának fenntartásával. A tiszta, üde érzetű arcbőrért. Nem szárítja ki az arcbőrt.

EFFACLAR MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ ULTRA ZSÍROS BŐRRE
Kifejezetten aknéra hajlamos, zsíros bőrre kifejlesztve. Kíméletesen tisztítja meg az érzékeny, zsíros arcbőrt. Magas tisztító hatékonyság a szennyeződésekkel és a felesleges faggyúval szemben, az üde érzetű arcbőrért.

MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ ULTRA TÚLÉRZÉKENY BŐRRE
Segít a legérzékenyebb bőrűeknek is a smink hatékony eltávolításában és az arcbőr kíméletes tisztításában, dörzsölés, bőrpír és feszülés érzete nélkül. Hidratálja az arcbőrt és segít visszanyerni a bőr komfortérzetét. Nem szárítja az arcbőrt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X