Főoldal > SZÉPSÉG > Miért olyan különleges a DRHAZI?

Miért olyan különleges a DRHAZI?

bőrápoláskozmetikumszépségszépségápolás
0

Írta:

Magyar manufaktúraként működik, különleges kozmetikumokat készít és ami kevésbé ismert, hogy a DRHAZI főként kutató-fejlesztő cég. 

Edina és Péter, a márka megalkotói magánemberként sem hétköznapiak, így természetes, hogy ez munkájukban is tükröződik. Igényesek, perfekcionisták és mindenben a legjobbra törekszenek.

A DRHAZI hatóanyagkozmetikumok fejlsztésénél legfontosabb céljuk, hogy ötvözzék az évszázados népi gyógyászati tapasztalatokat a modern tudományos ismeretekkel.
Integrálják a hagyományos növényi anyagokat a legújabb biotechnológiai készítményekkel. Bőrtünetek alapján fejlesztenek ki a hatóanyagkozmetikumokat és speciális kezeléseket.
Kozmetikumaikat a bőr molekuláris felépítésének alapján alkotják, épp olyan összetevőket alkalmaznak, melyekre az adott bőrtípusnak szüksége van a normalizáláshoz.

Sejtszinten hat

A legújabb tudományos ismeretek alapján összeállított bőrazonos struktúrájú készítményeikben az egymásra épülő, egymás hatásmechanizmusát erősítő összetevőkkel, a kozmetikumoknál eddig nem tapasztalt mértékű pozitív hatásokat figyelhetünk meg.
Tapasztalataik bizonyítják, hogy 100%-ban tiszta és természetes, ugyanakkor minden eddiginél hatékonyabb kozmetikum családok létrehozása lehetséges. Folyamatos fejlesztéseikkel a jövő kozmetikumain dolgoznak.

Egy arckrém, ami bőrré válik

Az általuk készített arckrémek forradalmian új összetételének köszönhetően – bőrazonos olajkompozíció, bőrazonos emulgensek, bőrt felépítő sejtszintű anyagok és az intenzív hatású nanopeptidek – kiváló a felszívódás, hatékony a beépülés és a bőrregenerációs hatás.
Ezt koronázza meg a különleges gyógynövény-komplexek és az aromaterápiás illóolajok gyengéd, mégis intenzív jótékony hatása.

5 év kutatómunka előzte meg az első termék létrejöttét

Mára a folyamatos fejlesztés, a világ minden részéből érkező több, mint 600 féle különleges alapanyag, a speciális gyártástechnológia és a legmodernebb csomagolástechnika segítségével olyan kozmetikai készítményeket hoznak létre:
• melyek 100%-ban természetesek, mentesek mindenféle mesterséges anyagtól
• bőrazonos felépítésűek, kiválóan felszívódnak és intenzíven regenerálják a bőrt – koncentrált, extra hatékony hatóanyag-kozmetikumok
• maximált dózisban tartalmazzák a sejtszinten hightech regeneráló nano-peptid komplexeket

Medikozmetikumokat fejlesztenek

A medikozmetikumokat hatóanyag tartalmuk és bőrmegújító hatásfokuk mértéke emeli a bőrápoló kozmetikumok fölé. Kozmetikumaik a hatóanyagkozmetika egy új generációját képviselik  – HIGHTECH TERMÉSZETES HATÓANYAGKOZMETIKUMOK

Koncepciójuk egyik pillérét a Balance – Bőrkiegyensúlyozás adja, melyek teljeskörű programokat kínálnak a legintenzívebb bőrtünetek, mint az akne, rosace és extrém érzékeny bőr normalizálására.
A Beauty – Szépítő koncepció pedig egyedülálló kezelési sorokat ajánl a teljes arc szépítésére a napi rutinnak megfelelően.

Mára több mint 110 féle hightech kozmetikumot gyártanak

Szalonkezeléseikben is a hatékony bőrmegújításra és a teljes arc kezelésére fókuszálnak. Speciális metódusaik – demodex kezelés, akne, rosacea kezelés és a bio arcplasztika – egyedülállóak a hazai szépségápolásban.

DRHAZI Oktogon Szalon, Teréz krt 11. – Bejelentkezés:  06 20 325  9464
DRHAZI Mammut Szalon Mammut I., első emelet – Bejelentkezés: 06 20 265 8880
www.drhazi.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X