Főoldal > SZÉPSÉG > Arckrém, ami bőrré válik

Arckrém, ami bőrré válik

arcápolásarcbőrarckezelésarckrémbőrápolásdrhazikozmetikumszépségápolás
0

Írta:

Mindig egy jó arckrémre vágytam. Számomra egy arckrém amellett, hogy véd, hidratál, akkor igazán jó, ha tölt, regenerál, ránctalanít és szépít. Mindezt pedig úgy, hogy ne ártson a bőrömnek.

Tudtad, hogy az átlagos kozmetikumok 2- 3% hatóanyagot tartalmaznak a vivőanyagok mellett?  A professzionális kozmetikumok akár 10 -15% hatóanyagot is tartalmazhatnak. A magyar DRHAZI fejlesztések már a jövő kozmetikumai, mert 100% hatóanyagkozmetikumok.

A DRHAZI arckrémek speciális összetétele kiváló felszívódást, hatékony beépülést és bőrregeneráló hatást biztosít. Olyan arckrémek, melyek a jelenkor modern hatóanyagait naprakészen tartalmazzák biztonságosan alkalmazható formulákban.

A bőrazonos olajkompozíció, a bőrazonos emulgensek, liposzómák, a bőrt felépítő sejtszintű anyagok és az intenzív hatású nanopeptidek tudatos keveréke teszi hatóanyagkozmetikummá a DRHAZI arckrémeket. Ezen hatóanyagok valóban bőrré válnak.

„A TELJESSÉG IGÉNYÉVEL FEJLESZTEM A KOZMETIKUMOKAT: A HIGHTECH NANOPEPTIDEK MAXIMÁLT DÓZISA DNS SZINTEN REGENERÁLJA A BŐRT, A BŐRAZONOS HATÓANYAGOK SZÜKSÉGES KOMPLEXE INTENZÍV TÁPLÁLÁST BIZTOSÍT A BŐRSEJTEKNEK ÉS AZ ÉRTÉKES GYÓGYNÖVÉNYEK FELTESZIK A KORONÁT A KOMPOZÍCIÓKRA, HOGY A TÖKÉLETES SZÉPSÉG ELÉRHETŐ LEGYEN.”
DR HÁZI EDINA, KUTATÓ-FEJLESZTŐ

Miért fontos a biztonság?

A sejtszinten ható biotech hatóanyagok kiváló bőrmegújítók, viszont használatuk alapkövetelménye, hogy biztonságos, egészségre jótékony vivőanyagokkal kombinálva készüljenek. Egy csepp vegyszer sem kerülhet sejtszinten a bőrbe, éppen ezért is készít a DRHAZI 100% természetes kozmetikumokat.

Kis manufaktúraként konkurenciát nem jelentenek a nagy kozmetikai cégeknek, mert a hightech arckrémek előállítása nehéz, drága folyamat, és soha nem hoz akkora profitot, hogy tömeggyártásra adna lehetőséget. Azokat a nőket szeretnék kielégíteni, akik tudatosan ápolják arcbőrüket és igénylik a magas minőséget.

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

Tapasztalatuk szerint, ha elsőként használsz DRHAZI arckrémet napokig-hetekig azt fogod érezni, hogy “megeszi” a bőröd és még nem elég. Ez azt mutatja, hogy arcbőröd ki van éhezve, és szüksége van tápanyagra. Viszont jó hír, hogy az arcbőröd tölti magát, és ha feltöltődik akkor már sokkal kevesebbel be fogja érni, mint soha korábban.

A DRHAZI kezelési sorok a teljesség igényével adják meg arcbőrödnek, amire szüksége van. Ha a nappali ápolás mellett a DRHAZI éjszakai feltöltő programot is alkalmazod, valóban elegendő lesz egy csepp arckrém nappalra.

Érdekel mit jelent az éjszakai feltöltő program?

A DRHAZI koncepció nappal hidratál, véd és ránctalanít, éjszaka pedig feltölt és ránctalanít.
Nappalra hidratáló, regeneráló arckrémet javasolnak, mert az arckrémek emulgenssel készülnek – az emulgens elegyíti a vizes fázist az olajokkal, emulziót, arckrémet hoz létre. Az emulgens – még ha bőrazonos is, – oldja a bőr saját faggyúját is, és ami olajat bevisz, ki is hozza a bőrből. Ez a nappali ápolásnál szuper, mert a környezeti szennyeződéseket kiválóan kioldja arcbőrünk pórusaiból, viszont hátránya, hogy nem tölti a bőr irha rétegét és nem kezeli a mélyrétegi vízhiányt.

Ezért a DRHAZI koncepcióban éjszakára szépítő tonikot javaslunk bőrazonos olajkompozicióval. Ez a páros tartalmaz minden vízben oldható hatóanyagot és olajban oldódó hatóanyagot emulgens nélkül. A vízoldékony hatóanyagok táplálnak és regenerálnak, a bőrazonos olajkompozició pedig kiválóan felszívódik és gyönyörűen tölti bőrünk irha rétegét éjszakáról-éjszakára.

Tapasztalatok szerint, ha az irha réteg optimálisan feltöltődik, a bőr rugalmassá, hidratálttá válik, és ekkor már sokkal kevesebb ápolásra, kozmetikumra van szükség.

A DRHAZI kezelési sorok vásárlási gyakorisága is ezt mutatja: Akik évek óta használják hightech kozmetikumaikat 2 – 3, akár 4 havonta vásárolnak teljes kezelési sort. Akik pedig önállóan csak az arckrémet és az intenzív szérumot vásárolják havonta töltik fel a készleteiket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X