Főoldal > SZÉPSÉG > Ép testen (sz)ép haj (X)

Ép testen (sz)ép haj (X)

hajnövesztéshajvitaminmagic hair
0

Írta:

Tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, de ha valaki egészséges, az kívülről is látszik. A heti pörgés közben nincs megállás, folyamatos a stressz, alig van időnk olyan fontos dolgokra, mint az egészségünk. Pedig, ha valami nincs rendben odabenn, annak jelei vannak. Ilyen tünet lehet a hajhullás, amit a fokozott stressz, a nem megfelelő táplálkozás, vagy akár az élelmiszerekben található mesterséges anyagok is okozhatnak. Kinek van ideje címkéket olvasgatni és utánajárni, melyik összetevő mit okozhat?

Ha már a fésülködés komoly stresszel jár, mert előre félsz az elvesztett hajszálak mennyiségétől, érdemes egy percre megállni és elgondolkodni, mi lehet a baj. A hajhullás leggyakoribb oka a vitaminhiány, ami az átgondolatlan étkezés következménye is lehet.

Milyen vitaminokra van szükséged?

Van néhány vitamin, ami nélkülözhetetlen a csodás hajkoronához. Hamar meglátszik, ha ezekből a szervezeted megkapja a megfelelő mennyiséget.

A mi szempontunkból a biotin a legfontosabb vitamin, hiszen ez támogatja leginkább a gyors és egészséges hajnövekedést. A B-komplex vitaminok együttműködése és az A-, C- és D-vitamin jótékony hatása együttesen járulnak hozzá a megfelelő működéshez.

A halételek, főleg a lazac, zöldségek és gyümölcsök, hüvelyes növények és a tojás gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, de ha biztosra akarsz menni, egészítsd ki étrendedet aranyköles- és búzacsíra-kivonattal, valamint kovafölddel, mivel ezek a természetes hatóanyagok még inkább felgyorsítják a hajnövekedést.

Healthy young woman dieting and eating a salad at home

 

Nincs időd?

Időszűkében számodra egy komplex hajvitamin a megoldás! A Magic Hair kapszula tartalmaz minden fentebb felsorolt hatóanyagot, sőt; a piacon kapható összes hajvitamin közül ebben található a legtöbb biotin. Az összetevők listáját olvasva te magad is meggyőződhetsz róla, hogy nincs benne mesterséges hatóanyag.

A kapszula rendkívül népszerű: többszáz felhasználó osztja meg a hajvitaminnal kapcsolatos tapasztalatait képekben és videókban a www.magichairvelemeny.hu/#album oldalon, ráadásul itt találsz egy közjegyző által hitelesített hajnövesztő tesztet is.

Mit tapasztalnak a kapszula fogyasztói? Felgyorsul a hajnövekedés, néhány hét alatt megszűnik a hajhullás, fényesebb, puhább, kevésbé töredezett lesz hajuk. További információ a hajvitaminról: www.magichair.hu

Mentés

Mentés

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X