Főoldal > SZÉPSÉG > Színpompás kikelet a Pandorától

Színpompás kikelet a Pandorától

ékszergyűrűkarkötőmedálnyakláncPandoraszépség
0

Írta:

Ismerd meg a Pandora tavaszi ékszerkollekcióját!

A tavasz a pozitív energiák évszaka. Lépj elő színesen, kedvenc virágaiddal ékesítve: válogass csodálatos, kiváló minőségű anyagokból, mesteremberek által megalkotott ékszerekből.

Élénk árnyalatok és gyöngyházfényű pasztellek várnak: inspirálód a kulcsfontosságú darabokból, halmozz, kombinálj, mixelj kedvedre, vagy viseld őket önmagukban. Váltsd valóra álmaid egyedi összeállítását és hagyd rajta kézjegyed a szezonon!

VIRÁGOS JEGYEK
A Káprázatos Százszorszép Füzér hat apró virággal fut végig a fülön, merészen gyönyörű keretbe foglalva azt. A modern stílusú fülbevalókat sterling ezüst és peremes foglalású cirkónia teszik igazán lenyűgözővé.

SZIKRÁZÓ FÉNYEK
Álmodj pompásan sokszínű összeállításokat csuklódra a Ragyogó Cseppek charmokkal! Minden egyes darabot három rózsa csiszolású cirkónia ékesít, amelyeket az egyik legrégebbi típusú sterling ezüst foglalatok ölelnek körbe.
Színeik így valóban teljes fényükben ragyoghatnak.

RAGYOGÓ SZIRMOK
Diszkréten visszafogott vagy látványosan hangsúlyos: a Magnóliavirágzás tűzzománc gyűrű sterling ezüsttel a te stílusodhoz igazodik. A szirmok kézzel festett rózsaszínjei finoman árnyaltan fonják körbe a középpontjukban
élénken csillogó követ.

EGY CSOKORRA VALÓ SZÍN
Készíts válogatást kedvenc árnyalataidból a PANDORA Szívei sterling ezüst gyűrűkkel! A tűzzománc és a szikrázó,
környezetbarát kövek remekül illenek egymáshoz és az apró, szívformájú kivágásokhoz.

EGYEDI ÁRNYALATOK
Fedezd fel a kézzel készített tűzzománc hét lenyűgöző új színét a PANDORA Ragyogó Szívei karperecekkel: égszínkék, hercegnő kék, levendula, élénk menta, káprázatos orchidea, halvány rózsaszín és szikrázó ezüst.
Mindez sterling ezüsttel, szívformájú kivágásokkal és 50 áttetsző cirkóniával kiegészítve lesz teljessé minden egyes darabon.

Az új kollekció március 16-tól elérhető.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X