Főoldal > SZÉPSÉG > Csábíts piros ajkakkal!

Csábíts piros ajkakkal!

ajakajakápolásLabellorúzsszájszépség
0

Írta:

Az isteni Marilyn Monroe, a titokzatos Elizabeth Taylor és a trendi Gwen Stefani. Mi köti össze őket? Rajongásuk a tűzpiros ajkakért. A vörös ajak csábító, elegáns és szexi. Elég csak kiválasztani a megfelelő árnyalatot és máris hódíthatunk.

Hogyan érheted el, hogy ajkaid egyenesen csókra csábítsanak? Könnyen! Elegendő, ha felkened rájuk a mindig divatos vöröset. Ez a szín a szerelem és a szenvedély szimbóluma, és több kutatás is bebizonyította, hogy szinte hipnotikus hatással van a férfiakra. A szemmozgásuk megfigyelésénél ugyanis beigazolódott, hogy a férfiak nem csak a nők szemébe néznek, hanem nagyon gyakran az ajkukra vetődik a tekintetük beszélgetés közben. És ha a hölgyek az ajkakat pirossal hangsúlyozták, a férfiak tekintete hosszabb ideig időzött rajtuk.

A csábító vörös ajkak alapos előkészítést igényelnek

Ajkaidnak nem csak a színét kell gondosan kiválasztanod, hanem biztosítanod kell a megfelelő hidratálást is számukra. A kiszáradt és kirepedezett ajkakon ugyanis egyáltalán nem mutat jól sem a bársonyos piros, sem a lédús vörös.

Tippünk: Rúzsozás előtt frissítsd fel kicsit ajkaidat. Ennek köszönhetően aztán a rúzs hosszabb ideig kitart és nem rakódik bele a ráncokba. A különleges ápolást az ÚJ Labello RED Ribizlis Ajakbalzsam (ajánlott fogyasztói ár: 16,7 g – 999 Ft) is biztosíthatja, amely táplál, megnyugtat, hidratál, és melynek köszönhetően ajkad ellenállhatatlanul puha lesz 12 órán át. Extra tipp: Ajkainknak jót tesz a finom masszázs is. A balzsam vagy a rúzs felvitele előtt könnyedén ütögesd át az ujjaiddal. A bőröd így megtelik vérrel és a tápanyagok könnyen beszívódnak.

 

A piros mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot

Ha életedben csak egyszer festetted pirosra az ajkaidat, és gyorsan le is törölted, mert nem volt az igazi, ne add fel. A pirosnak rengeteg árnyalata van. Biztos akad köztük jópár, ami passzol hozzád és egész nap ragyogó lesz az arcod tőle.

A rúzst az arcbőr és a fogak árnyalata alapján válaszd ki

A megfelelő rúzs kiválasztásánál fontos összehangolni azt az arc tónusával. Ez alapján kellene válogatnod a meleg vagy éppen a hideg árnyalatok között. Ha például világos arcbőröd van, a barack, a rózsaszín vagy a korall árnyalat illik hozzád. A kifejezetten porcelán bőrűek inkább a vörös hideg árnyalatait használják. Ezzel szemben a sötétebb bőrű szépségeknek az élénkebb cseresznye, a szilva vagy a csokoládé áll jobban. A csillogó rúzsok mellett még mindig divat a mattabb változat is, amely inkább a telt ajkakhoz illik. Az arctónuson kívül a fogak árnyalátáról sem szabad megfeledkezni. Ha fehérek mint a gyöngy, lényegében bármelyik színt használhatod, ha azonban sárgábbak, kék tónusú pirosat kellene választanod. Ez esetben nagy ívben kerüld a korall színbe és a narancsba hajló pirosat, mert ezek csak kiemelnék az apróbb szépséghibát.

Még mindig úgy érzed, túlzás lenne a piros rúzs? Kezdd ajakápolóval! Az ÚJ Labello Feketeszeder Színező Ajakápoló (ajánlott fogyasztói ár: 4,8 g – 599 Ft) nem csak hosszasan ápolja és hidratálja, hanem a feketeszeder lédús színére is festi ajkaidat. És még a finom gyümölcsillat is egész nap elkísér.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X