Főoldal > SZÉPSÉG > Születésnapi ünneplés szépségekkel

Születésnapi ünneplés szépségekkel

Bódi Sylvibőrgyógyászatszépségszépségápolás
0

Írta:

A budai bőrgyógyászati klinika főorvosa, Dr Pónyai Katinka 10 éve magánpraxisban gyógyítja a bőrproblémákkal küzdőket, ebből az alkalomból születésnapi rendezvényt tartottak múlt héten pénteken, ahol ismert páciensek is jelen voltak, többek között Bódi Sylvi is.

Dr Pónyai Katinka „bőrgyógyász családból származik”, édesanyja és nővére is a szakmában dolgoznak. Pályafutását édesanyja klinikáján kezdte 2007-ben, 2 évvel ezelőtt pedig saját magánrendelőt nyitott, a Dermart Buda Klinikát, ahol megfordult már Bódi Margó vagy Rúzsa Magdi is.

Sylvi már itt a klinikán lett Pónyai doktornő páciense, így az ünneplésre magától értetődő volt, hogy ellátogat a zsúfolt életet élő modell. Elmondása szerint nem sok kozmetikumot használ, csak a legszükségesebb ápolókat és fényvédő szereket, hiszen szörfözéskor ez elengedhetetlen. Amikor itthon jár, konzultációs céllal mindig felkeresi a rendelőt, hiszen nem csak akkor kell foglalkozni a bőrrel, amikor már baj van, sokkal fontosabb a problémamegelőzés!

A születésnapi rendezvényen a klinika egyedülálló szolgáltatásairól is esett szó, illetve részletesebben bemutatásra került egy olyan prémium kategóriába tartozó kozmetikai termék és szolgáltatás család, mely a páciensek bőrtípusához alkalmazkodva egyedi termékeket készít az adott bőr ápolásához szükséges hatóanyagokkal.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X