Főoldal > SZÉPSÉG > Tavaszi körömlakk trendek: melyik a kedvenced?

Tavaszi körömlakk trendek: melyik a kedvenced?

Avonkörömkörömlakkszépségszépségápolástrend
0

Írta:

A tavaszt nem csupán azért várjuk évről évre, mert ilyenkor meghosszabbodnak a nappalok, többet süt a nap, nyílnak a virágok, lekerülnek a nagykabátok, hanem azért is, mert a sötétebb, komorabb árnyalatok után ismét a pasztell színek kerülnek előtérbe, legyen szó öltözködésről, vagy éppen manikűrről.

 

Amennyiben igazán trendik szeretnénk lenni ebben a szezonban, akkor ötvözzük ezeket a gyönyörű lágy árnyalatokat játékos, geometrikus formákkal.

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen, és ehhez hasonló varázslatos színekkel köszönti a tavaszt a mark. Gél hatású körömlakk palettája. A kilenc új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek.

Válogassuk össze kedvenc árnyalatainkat, és fessük ki velük kedvünk szerint egy vagy akár több színnel körmeinket. Ebben az évben ugyanakkor tovább hódítanak a geometrikus minták is, amelyeket bátran alkalmazhatunk manikűrünkben és kombinálhatunk pasztelles árnyalatokkal is. Ennek a könnyű, de annál látványosabb megvalósításában nyújtanak segítséget a mark. körömdíszítő lakkjai.

A geometrikus manikűr elkészítéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk az alaplakk színt vagy színeket, felvinni azokat, majd hagyni megszáradni. Ezt követően a körömdíszítő lakkok vékonyított ecsetének segítségével, határozott mozdulatokkal rajzoljuk fel körmeinkre a kívánt mintát. A geometrikus hatás elérése érdekében érdemes ezt a köröm széleihez közel készíteni, hogy így még inkább hangsúlyosabbak legyenek az éles formák. Festhetünk akár kockákat vagy háromszögeket, a lényeg, hogy ügyeljünk arra, hogy a szélei elég élesek és jól láthatóak legyenek.

Forrás: Avon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X