Főoldal > SZÉPSÉG > Védd a bőröd az UV sugaraktól!

Védd a bőröd az UV sugaraktól!

bőrápolásnapnapvédelemszépségtetoválásUV sugárzásUV-sugárzásviszketés
0

Írta:

UVA- és UVB-szűrő is van benne, de nem napozáshoz készült: mi az?

Az UV-sugarakról régóta tudjuk, hogy nem csak égetnek, de öregíthetik is a bőrt, és pigment-zavarokat okozhatnak. Hatásukat sajnos nem csak a tűző napon fejtik ki: a városi sugárzás tavasztól őszig elegendő ehhez. Az SPF-fel rendelkező alapozók, BB-krémek pedig csak az UVB sugarak ellen védenek. Ez nagyon hasznos, de nem mindig elegendő.

Óvni szeretnéd arcbőrödet? Használj olyan hidratáló krémet, amely az SPF20 mellett az UVA-sugaraktól is véd: ilyen a hialuronsavval gazdagított La Roche-Posay Hydraphase UV arckrém.

Nem akarod, hogy horzsolás, rovarcsípés után folt maradjon a bőrödön? Tetoválásodat szeretnéd óvni a kifakulástól? A La Roche-Posay Cicaplast B5 SPF50 balzsam úgy hámosítja és ápolja bőrödet, hogy közben hatékony UVA- és UVB védelmet is nyújt.

HYDRAPHASE UV –  Intenzíven hidratáló arckrém SPF 20

Normál vagy kombinált, érzékeny és vízhiányos arcbőrre. Az erőteljes hidratáló hatóanyagot, a hialuronsavat nagy koncentrációjú La Roche-Posay termálvízzel kombináló összetétel segít vízzel feltölteni a bőrfelszínt. Az UVA-és UVB-szűrők védik az arcbőrt a káros sugaraktól. Finom, friss, nem zsíros textúra.

CICAPLAST BALZSAM B5 SPF 50

Sérült bőrre, alkalmas tetovált bőr esetén is. A bőr regenerálódásának elősegítéséért és a bőr ápolásáért. A száraz és irritált területek megnyugtatásáért, a viszketés megszüntetéséért. Óv a káros sugarakkal szemben és segít megelőzni a hiperpigmentációt (piros vagy barna foltok).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X