Főoldal > SZÉPSÉG > Sokoldalú társak a bőrápolásban

Sokoldalú társak a bőrápolásban

arcápolásbőrápoláskrémszépségVichy
0

Írta:

Egy készítmény, ami több területet, problémát céloz meg? Fedezd fel a Vichy többfunkciós készítményeit!

Liftactiv Szérum 10 a ragyogó tekintetért és erősebb pillákért, Neovadiol Contours a simább szem-és szájkörnyékért. A Normaderm Anti-Age arckrém pedig egyszerre veszi fel a harcot a zsíros bőrrel és a pattanásokkal, valamint a kialakulóban lévő ráncokkal.

Szemkörnyék & Szempilla: Liftactiv Szérum 10

Szemkörnyékápoló szérum a ragyogó tekintetért. Minden nőnek, aki látható hatást szeretne elérni a szemkörnyék és a szempillák területén: „lifting” hatás + ragyogás + erősebb szempillák. Érzékeny szeműeknek is.

Száj- & Szemkörnyék: Neovadiol Contours

Száj- és szemkörnyékápoló, amely segít újjárajzolni a mosolyt és megemelni a tekintetet.  A száj- és a szemkörnyéki bőr simábbnak tűnhet és visszanyeri komfortérzetét. Használat: reggel és este megtisztított bőrön, az ajkak és a szemkontúr környékén.

Bőrhibák & Ráncok: Normaderm Anti-Age Arckrém

30 éves kortól a zsíros és/vagy bőrhibára hajlamos bőr esetében kettős probléma tapasztalható. Egyrészt a bőrhibák, a fénylő bőr, a bőrpír és a kitágult pórusok jelenléte okoz problémát, másrészt megjelennek a ráncok. A Normaderm Anti Age arckrém rendszeres használatával a bőrproblémák megjelenése, a pattanások és a ráncok kialakulása csökkenhet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X