Főoldal > SZÉPSÉG > Ápold a bőröd úgy, mintha a tengerparton lennél

Ápold a bőröd úgy, mintha a tengerparton lennél

bőrápolásdezodorhajápolásniveaszépségszépségápolástusfürdő
0

Írta:

A megfelelő bőrápolás segít gyönyörű tengerparti külsőt ölteni, így minden nap remekül fogod magad érezni!

1. Napsugárral teli illat

Élvezd a frissítő illatú izzadásgátlók nyári limitált kiadású termékeit! Megbízhatóan véd az izzadás ellen és egyúttal ápolja a hónalj bőrét is a nyári forróságban. Tipp: Frissítő trópusi gyümölcsillat (NIVEA, 150 ml, 829 Ft)

2. Ragyogó bőr smink nélkül

Nyáron nyugodtan elteheted az alapozót. A napsugaraknak köszönhetően bőrünk sokkal szebb és természetesebben ragyogó árnyalatot kap. Ha nagyobb erőfeszítések nélkül mégis javítani szeretnél a külsődön, használd a Bőrszépítő Hidratáló BB krémet (NIVEA, 75 ml, 2289Ft), amely elfedi a kisebb bőrhibákat, egységesíti és mattítja az arc színét, és ezen felül intenzíven hidratálja az arcbőrt. Nyáron más nem is szükséges a szép bőrhöz.
Dobd le a régi bőrt! Használd a Bőrfinomító Arcradírt (NIVEA, 75 ml, 1699 Ft), amely eltávolítja az elhalt bőrsejteket és segít egységesíteni az arcszínedet. Az így előkészített bőr könnyebben kap aranybarna árnyalatot.

3. Nyári hangulat a zuhany alatt

Élvezd a nyári, limitált kiadású NIVEA tusfürdők üdítő frissességét és egzotikus illatát. Kényeztető ápolás, mely selymesen puhává varázsolja a bőrt. Tipp: Harmonikus rózsa illat, Üdítő kókusz illat, Egzotikus csillaggyümölcs (NIVEA, 250 ml, 769 Ft)

4. Jobb, mint a testcsomagolás

Nyáron a test bőre is megérdemli az alapos hidratálást, a lágyító hatóanyagokat és a táplálást is. Amennyiben nincs sok időd a felvitelre, használj tusolás közbeni testápolót. Mosakodás után vigyél fel a nedves bőrre Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Hűsítő Testápolót (NIVEA, 250 ml, 2269 Ft), kend el és öblítsd le. A bőröd ilyen villámápolás után is tökéletesen táplált, hidratált és gyönyörűen bársonyos lesz.

5. Dupla védelem

Remek trükk a szabadgyökök elleni védekezésben az antioxidáns készítmények használata, még a napozókrém felvitele előtt. Bőrödet feltöltöd energiával, segíted a megújuló folyamatokat és védelmezed a az idő előtti öregedés ellen. Használj magas Q10 koenzim koncentrációt tartalmazó Q10plus Ránctalanító Szérumgyöngyöket (NIVEA, 40 ml, 4119 Ft).

6. Gyönyörű hajtincsek

A hajápolásban is szükséges az a következetesség, amellyel a bőrünket védjük. Nyáron védd a hajad UV-szűrőt tartalmazó hajformázóval napozás közben is. A nyár elején már ne terheld a hajadat világosítással. Erről majd a napsugarak nélküled is gondoskodnak. (Care&Hold hajlakk: NIVEA, 250 ml, 1059 Ft)

7. Selymes dőzsölés

Simogasd bőrödet a selyemkivonat és a mennyei habok tökéletes kombinációjával. Ez a gazdag habzás gyengéden tisztítja, ugyanakkor simává és hidratálttá  varázsolja a bőrt. Tipp: A zamatos málna illata a rebarbara jótékony hatású kivonatával, vagy az illatos citrusok frissessége és a moringa lágysága (NIVEA, 200 ml, 919 Ft)

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X