Főoldal > SZÉPSÉG > Egy óra a Sapphire-ral a csodás, ránctalan bőrért

Egy óra a Sapphire-ral a csodás, ránctalan bőrért

kezelésránctalanításSapphireszépségszépségápolás
0

Írta:

Sok szép gondolat merül fel bennünk az idő múlásával kapcsolatban, de szinte biztos, hogy a ráncok nem tartoznak ezek közé. Szeretnénk „szépen öregedni”, mégis mindent elkövetünk, hogy az apró szarkalábak minél később jelenjenek meg, vagy ha már megjelentek, lehetőség szerint varázsütésre tűnjenek is el.

Ha Te is azok közé tartozol, aki krémekből a természetest, eljárásból a kíméletest keresi, akkor jó hírem van: van a piacon olyan ránctalanító eljárás, mely sebészi beavatkozás és vegyszerek nélkül képes megfiatalítani a bőrt. A neve Sapphire.

Az 50 perces kezelésre szkeptikusan, de reményekkel telve feküdtem be a Quantum szépség rendelőjében elhelyezett kényelmes fekvőfotelbe, majd egy doktornő mesélte el, hogyan is működik a Sapphire. “Az emberi testben minden funkció elektronikus alapú. A szervek, a mirigyek, az öngyógyító sejtek – ezek mind elektronikusan működnek,” – idézi Darren Starwynn kutatót. Az elektromos terápiákhoz hasonlóan a Sapphire mikro-áramnövelő keringése is növeli az oxigénáramlást, és stimulálja a kollagéntermelést.

A kezelés alatt megnyugtató zene szól, mely a páciens belső harmóniáit teremti meg, ezzel pedig csillapítja a ráncok kialakulásáért felelős egyik elsődleges faktort: a stresszt.

Az eljárás működik: 50 perc elteltével kisimultnak, higgadtnak, gondtalannak éreztem magam, és alig várom, hogy ezek az érzések a tükörből is visszamosolyogjanak rám. Ha Kovács Patrícia és Pokorny Lia is az arcát adta a kezelés hatékonyságának bizonyítására, akkor ez nekem is megfelelő lesz. Annál is inkább, mert a 10 alkalmas Sapphire kezelés augusztus végéig még akciós áron, 65.000 Ft-ért vásárolható meg! 10 óra szépülés, megnyugvás, stresszoldás profi körülmények között: SIMA ÜGY! Alig várom a további kezeléseket, és mindenkinek ajánlom kipróbálásra, aki úgy érzi, hogy a mindennapok rohanásába szinte beleőszül!

Ha szeretnétek többet megtudni a Sapphire-ról, kattintsatok ide, vagy kövessétek a Quantum Szépség Facebook oldalát, ahol most egy játék keretében MEG IS NYERHETITEK A 10 ALKALMAS KEZELÉST!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X