Főoldal > SZÉPSÉG > Női stratégia az öregedés jelei ellen

Női stratégia az öregedés jelei ellen

arcarcápolásarcbőrbőrápoláskrémnivearáncszépség
0

Írta:

Életkortól függetlenül minden nő jól szeretne kinézni. Életünk szakaszaihoz hasonlóan a bőrünk is más-más hozzáállást igényel, ha 30, ha 40, vagy 50 évesek vagyunk. Ezért hallgass a tested szavára és add meg a bőrödnek minden korban azt, amire szüksége van.

NE VÁRJ AZ ELSŐ JELEKRE!

Semmi újdonság nincs abban, hogy a külsőnket rengeteg tényező befolyásolja: a kor előrehaladtával bőrünkön egyre inkább meglátszanak a stressz, a betegségeink, az alváshiány, a rossz táplálkozási szokások jelei és még folytathatnánk a sort. Ne várj az első lépésekkel, és dolgozz azon, hogy a helyzet javuljon! Figyelj oda az étkezésedre, mozogj és használj az életkorodnak megfelelő kozmetikumokat. Minél hamarabb elkezded, annál inkább értékeled majd ezt az igyekezetet az elkövetkező években – idősebb korban ez az ápoló gondoskodás többszörösen is megtérül.

A SZÉPSÉG AZ EGYSZERŰSÉGBEN REJLIK

A fiatalos külső megtartásához minden korban elegendő 3 dolog: hidratálás, ránctalanító összetevők és napvédelem. A NIVEA Anti-Wrinkle krémek új termékcsaládja mélyen hidratálja a bőrt, védelmet nyújt a napsugarakkal szemben és hatékonyan kombinálja a három különböző korú arcbőr igényeit kiszolgáló természetesen ápoló összetevőket.

A HARMINCASOK STRATÉGIÁJA

Sok nő számára a 30. születésnap mérföldkövet jelent az életben, ugyanakkor már a bőrön is észrevehető néhány változás – romlik a bőr állapota, megjelennek az első ráncok, előbújnak az esetleges dehidratáltság jelei.

Anti-Wrinkle + Hidratáló nappali és éjszakai krém – mély hidratálás

A nappali krém ápoló formulája mélyen hidratál, emellett szőlőmagolajat és E-vitamint tartalmaz, amelyek együttes erővel hosszútávon erősítik a bőr természetes védekezőrendszerét. Az UVA- és UVB-szűrők védik a bőrt a napsugaraktól.

Az éjszakai krém ezen kívül panthenolt is tartalmaz, amely támogatja a bőr megújulását alvás közben és segít a bőrnek megőrizni a szükséges nedvességet is.

Hidratáló ránctalanító nappali krém 35+, 50 ml, 2289 Ft

Hidratáló ránctalanító éjszakai krém 35+, 50 ml, 2289 Ft

A NEGYVENESEK STRATÉGIÁJA

A 40. életév betöltése után már sokkal jobban meglátszanak a bőrön az öregedés jelei – az eddig feszes területek már nem tudnak többé ellenállni a gravitációnak. Kollagén „uraság“ sztrájkol, a bőr pedig jelentősen veszít feszességéből és rugalmasságából. Egyre több új ránc jelenik meg, a már meglévők elmélyülnek, bőrünk megereszkedik, az arc körvonalai elhalványulnak és táskák alakulnak ki a szemünk alatt. Az UV-sugárzás mindezt felgyorsítja és még inkább ront a helyzeten.

Anti-Wrinkle + Bőrfeszesítő nappali és éjszakai krém – a még feszesebb bőrért
A barackmagolajat tartalmazó nappali krém hatékonyan ápolja a bőrt, segít csökkenteni a ráncokat, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. A krémben található antioxidánsok védik és táplálják a bőrt. A sheavaj ápolja a bőr természetes védőrétegét és véd a kiszáradástól. Az UVA/UVB-szűrők megóvják a bőrt a napsugarakkal szemben. A telítetlen zsírsavakat nagy arányban tartalmazó éjszakai krém tápláló makadámdió olajjal feszesíti és táplálja a bőrt, a benne található panthenol pedig hatékonyan regenerál.

Bőrfeszesítő ránctalanító nappali krém 45+, 50 ml, 2289 Ft

Bőrfeszesítő ránctalanító éjszakai krém 45+, 50 ml, 2289 Ft

AZ ÖTVENESEK STRATÉGIÁJA

Ötven után bőrünk rengeteg változáson esik át – a változókorral összefüggésben az öregedés folyamata kifejezetten felgyorsul. Bőrünk jelentősen veszít feszességéből, tömörségéből és rugalmasságából, a ráncok még inkább elmélyülnek. A bőr felső rétege elvékonyodik, gyengül a megújulóképessége, sérülékenyebbé, szárazabbá és érzékenyebbé válik. Megmutatkoznak a pigmentáció változásának észrevehető jelei, a nem megfelelő bőrápolás, a helytelen életvitel és a hiányos fényvédelem következményei.

Anti-Wrinkle + Revitalizáló nappali és éjszakai krém – táplálás és megújulás

A nappali krém argánolajat tartalmaz, amely segít lassítani a bőröregedést, csökkenti a ráncok kialakulását és a bőr megereszkedését, hidratál, erősíti és táplálja a bőr védekezőrendszerét. A kálcium stimulálja a bőrsejtek növekedését és megújulását, javítja a lipidek és a kollagén termelődését. Az UVA/UVB-szűrők megvédenek a napsugarakkal szemben.

Az avokádóolajat tartalmazó éjszakai krém elősegíti a bőr védekező rétegének a megújulását, amely a kor előrehaladtával egyre gyengül. A panthenol segít megőrizni a bőr hidratáltságát és támogatja az alvás közbeni regenerálódást.

Bőrmegújító ránctalanító nappali krém 55+, 50 ml, 2289 Ft

Bőrmegújító ránctalanító éjszakai krém 55+, 50 ml, 2289 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X