Főoldal > SZÉPSÉG > Szeretjük a micellákat!

Szeretjük a micellákat!

hajhajápolásmicellás samponmicellás vízsamponszépség
0

Írta:

Ha már beleszerettél a micellás vízbe, a benne rejlő további lehetőségektől még lelkesebb leszel. A micellás technológia ugyanis már a hajápolás területén is megvetette a lábát. Felülmúlhatatlan képességeit mostantól a micellás sampon használata során is értékelni fogod.

A micellás vizek egyre népszerűbbek a bőrápolásban. A leghatékonyabb sminklemosóvá váltak, és annak ellenére töretlen népszerűségnek örvendenek, hogy már jó pár éve a piacon vannak. Minden varázsukat azoknak az apró molekuláknak (micelláknak) köszönhetik, amelyek képesek magukba szívni a zsiradékot és a bőrfaggyút, feloldják a bőrön található port és a különféle szennyeződéseket. Emellett nem kiszárítják, hanem hidratálják és felfrissítik a bőrt. Pontosan ezeket a tulajdonságokat kihasználva alkották meg a NIVEA kutatói a legújabb hajápoló termékeket, a micellás samponokat.

Hogyan működnek a NIVEA micellás samponjai?

A micellás vizek hatásmechanizmusához hasonlóan a samponban lévő micellák mágnesként vonják magukhoz a zsiradékot, a szennyeződéseket, amelyek ellepték a hajszálakat, és így a hajad és a fejbőröd is tökéletesen tiszta lesz. A micellás samponok emellett rendkívül kíméletesek, nem károsítják a hajszálakat, nem szárítják a hajat és a védik a fejbőr természetes pH-értékét. A hajad megerősödik, rugalmas és finom illatú lesz.

A NIVEA micellás samponok nem tartalmaznak szilikont. A szilikon ugyan kisimítja a hajszálak felszínét és védi a hajat a napsugarak káros hatásaitól, ugyanakkor olyan filmréteggel vonja be, amely hosszú távú használat vagy nem megfelelő öblítés esetén teljesen befedi a hajszálakat. A hajad így elnehezül, és a frizurád ellaposodik. A haj újjáélesztéséhez elegendő pár napig, a megszokott hajápoló helyett, szilikonmentes sampont használni. Válassz szilikonmentes sampont akkor is, ha nagyon érzékeny a fejbőröd.

A micellás samponok minden hajtípusra jók, és főleg azok fogják őket kedvelni, akiknek a mindennapos hajmosás miatt hatékony, mégis extra kíméletes ápolásra van szükségük. Vagy azért, mert poros környezetben dolgoznak, vagy mert zsíros a hajuk, sokat sportolnak, vagy csak szeretik a tisztaság érzését.

MICELLÁS ERŐSÍTŐ SAMPON vízililiommal az igénybevett, gyenge hajra és érzékeny fejbőrre. Kíméletesen tisztítja és erősíti az elgyengült hajszálakat, visszaadja a hajad rugalmasságát és védi a fejbőr természetes pH-értékét.

MICELLÁS TISZTÍTÓ SAMPON citromfű kivonattal normál és zsíros hajra. Hatékonyan tisztítja a hajat és védi a fejbőr természetes pH-értékét. Kellemes illata és a frissesség érzése sokáig megmarad.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X