Főoldal > SZÉPSÉG > Profi sminkeltávolítás? Így csináld!

Profi sminkeltávolítás? Így csináld!

arcbőrniveasminksminkeltávolítássminklemosószépség
0

Írta:

El tudod képzelni, hogy naponta mennyi sminklemosó fogy a világon? A nők 73%-a sminkel, és ehhez mintegy 9 terméket használ fel alkalmanként, amelyeket aztán alaposan le is kell mosni.

A NIVEA ezért egy olyan újdonságot alkotott meg, amely a legtartósabb sminket is könnyedén, de hatékonyan képes eltávolítani.

A látványos sminkek az egész világot és a közösségi médiát is izgalomban tartják. Sztárok, ismert bloggerek divatba hozták a kontúrozást, a strobingot és egyéb sminkelési stílusokat, technikákat. Ezekhez nem elég csupán 1-2 terméket bevetni: primerek, alapozók, kontúr paletták, concealerek, pirosítók, szemhéjpúderek, tusok, szempillaspirálok és gyakran mindezek tartós, vízálló változatai szükségesek a csodás smink megalkotásához. Csak kevés termék képes az arcbőrt egy ilyen összetett sminktől maradéktalanul, ugyanakkor kíméletesen megszabadítani. Koszos vattapamacsok halmai, kidörzsölt bőr, piros szemek maradnak csak a lemosás után, az eredmény pedig lehet, hogy nem lesz más, mint egy nagy, szétkenődött színpaletta az arcodon.

Mi a megoldás?

A NIVEA tisztában van a mai nők szükségleteivel, ezért most olyan új termékekkel lép piacra, amelyeket a profi sminkesek munkája, tapasztalatai inspiráltak: szakértő sminklemosókat alkotott az ellenálló, hosszantartó make-up-ok tökéletes eltávolításához. Mindhárom termék, modern, fekete csomagolást kapott.

Expert Micellás Víz (NIVEA, 400 ml, 1999 Ft)

A fekete tea kivonatot tartalmazó gyengéd, mégis hatékony micellás víz könnyedén eltávolítja a tartós make-up-ot és a szempillaspirált is, méghozzá az arcbőr felesleges dörzsölése nélkül. Színtelen, nem tartalmaz illatanyagot, mégis rendkívül hatékony.

Expert Micellás Szemfestéklemosó (NIVEA, 125 ml, 1899 Ft)

Az olajokat és fekete teát tartalmazó kétfázisú összetételének köszönhetően egyszerűen és könnyen elbánik még a vízálló szempillaspirállal, az szemhéjfestékkel és a kontúrceruzával is. Elegendő csak összerázni, hogy az összetevők jól elkeveredjenek, és máris könnyedén felvihető a bőrre. Mindez illat- és színezőanyagok nélkül.

Expert Micellás Arctisztító Kendő (NIVEA, 20 db, 1349 Ft)

Minden női táskában elfér, utazáshoz és otthonra is ideális ez a termék, ha egy fárasztó este után már nincs erőd a bonyolultabb arctisztítási rituálédhoz. Leszedi a vízálló make-up-ot és a szempillaspirált, közben védi a pillákat. Ugye, milyen praktikus? Színezőanyag- és parabénmentes.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X