Főoldal > SZÉPSÉG > Monica Bellucci a Nivea új szépségnagykövete

Monica Bellucci a Nivea új szépségnagykövete

anti-agearcápoláshyaluron cellular fillerMonica Bellucciniveaszépség
0

Írta:

A híres olasz színésznő, Monica Bellucci az arca a NIVEA megújult Anti-Age termékcsaládjának, a NIVEA Hyaluron Cellular Filler arcápolóknak.

A NIVEA új kampánya, amelyet Bruno Avellian filmrendező neve fémjelez, világszerte arra ösztönzi a nőket, hogy megújuljanak, és arcbőrük természetes szépségét hangsúlyozzák a leghatékonyabb termékekkel

A NIVEA, mint a világ vezető bőrápoló márkája, amely már 100 éve a családok első számú választása, ezúttal innovatív arcápoló termékeinek nagyköveteként mutatja be Monica Bellucci színésznőt.

Monica Bellucci hiteles képviselője, sőt, szimbóluma az időtlen nőiességnek. A színésznőt a kampányban hétköznapi, személyes környezetében láthatjuk, mesterien színre vitt jelenetekben, korunk egyik legnagyobb művésze, rendezője és fotográfusa, Bruno Avellian rendezésében.

monica bellucci nivea

„A NIVEA mindig része volt az életemnek, és a családtagjaim körében is az első számú választás. Így a NIVEA a mindennapi szépségrutinom fontos eleme.” – mondta a színésznő. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy a kampány részese lehetek, mert ezzel bátoríthatom a nőket, hogy merjék magukat fiatalnak érezni, hiszen a szépség belülről fakad.”

A belülről áradó ragyogás köti össze Belluccit a NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsaláddal. Az Anti-Age formula felturbózza a bőrsejtek hialuronsav-termelését, ezáltal feszesebbé, tömörebbé teszi a bőrt, segít csökkenteni a ráncokat, amelynek következtében a nők jobban érezhetik magukat a bőrükben.

Monica Bellucci a természetes szépség, és az olaszokra jellemző életigenlés egyik szimbolikus alakja, akit most a NIVEA család tagjaként üdvözölhetünk. Barbara Jelinkova, a Beiersdorf CZ/SK/HU régiós marketing vezetője így fogalmazott: „Monica egy mindenki által ismert és kedvelt szépségikon, hírneve messze túlmutat az olasz piacon. Ő tökéletesen megtestesíti a NIVEA által képviselt értékeket: nőiesség, hitelesség, család, megbízhatóság.”

A termékcsalád a következő termékekből áll:

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER BŐRERŐSÍTŐ NAPPALI ARCKRÉM, 50 ml, 4499 Ft

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER BŐRERŐSÍTŐ NAPPALI ARCKRÉM, 50 ml, 4499 Ft

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER BŐRERŐSÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ, 15 ml, 3599 Ft

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 7 NAPOS INTENZÍV FESZESÍTŐ KÚRA, 2×5 ml, 3499 Ft

Forrás: NIVEA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X