Főoldal > SZÉPSÉG > 3 stratégiai lépés mitesszerek ellen

3 stratégiai lépés mitesszerek ellen

arcbőrbőrápolásmitesszerpattanásszépségszépségápolászsíros bőr
0

Írta:

Kezeket fel, aki mitesszerekkel küzd! És kezeket fel, aki hiába próbálta bőrradírral ledörzsölni, tapasszal kirántani, vagy erősen habzó lemosóval letisztítani őket!

Hát igen, ezen nincs mit csodálkozni. Sajnos a fenti módszerek egyike sem hatásos megoldás. De akkor mi az, ami tényleg segít?

Három stratégiai lépés, ami valóban beválik mitesszerek ellen:

1. Szerezz be egy BHA típusú, pórustisztító hámlasztót!

A BHA (szalicilsav) a kombinált bőr jóbarátja. A bőrradírokkal szemben ugyanis ott hat, ahol a mitesszerek problémája valójában gyökeredzik: a pórusok belsejében. Gyengéden segít kitisztítani a felesleges faggyú + elhalt hámsejtek keverékét, amik ha összekeverednek, akkor hajlamosak dugacsot képezni. A dugacs levegő hatására oxidálódni kezd, feketés lesz: voálá, mitesszer.

2. Használj niacinamide-os szérumot!

A niacinamide nagyon sokoldalú összetevő, ami például szuperül segít a kitágult pórusfalak feszesebbé tételében is. Ezért jó ötlet mindennap egy magas hatóanyag-tartalmú, 5-10%-os niacinamide-es szérumot használni.

a black mask to the face of a beautiful woman. Spa treatments and care of the cats in the beauty salon.

3. Vess be olyan összetevőket, amik segítenek normalizálni a bőröd zsírosságát!

Ha túl sok faggyút termel a bőröd, akkor nagyobb eséllyel leszel mitesszeres is. Az olyan összetevők, mint a sarcosine (például ebben a Krémmánia kedvenc hámlasztóban találod) vagy a cink (például ebben a szérumban találod) segítenek a zsírtermelés szabályozásában.

Ha ezt a 3 stratégiai lépést betartod a bőrápolási rutinodban, akkor jó eséllyel a mitesszerek száma 4-6 hét elteltével csökkenni kezdhet, idővel pedig egyre és egyre kevésbé jelent majd gondot a probléma.

Forrás: Krémmánia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X