Főoldal > SZÉPSÉG > Éld át Brazília egyedi hangulatát a Fa termékeivel

Éld át Brazília egyedi hangulatát a Fa termékeivel

bőrápolásdezodorfaszépségszépségápolástusfürdővegán
0

Írta:

Brazília – egy hely tele őszinte életörömmel, titokzatos legendákkal, színes, egzotikus növényekkel és gyümölcsökkel;
a forró szamba végtelen szenvedélyével és energiájával – mindezek testesítik meg a brazil élet titkait és a boldogságot.

Ezt a hihetetlen élénk és misztikus energiát, melyet mindenhol érezni lehet, ősi nyelven “nagy fa”-nak nevezik, ami
az amazonasi esőerdők egzotikus fáira utal.

A Fa új „Brazilian Vibes” termékeivel Te is átélheted Brazília egyedi hangulatát, melyek idén februártól kaphatók
Magyarországon. A márka folyamatos innovációinak köszönhetően a Fa első 100%-osan természetes növényi kivonatokat tartalmazó, ásványi olajoktól, parabéntól mentes tusfürdőit és alumíniumsó nélküli dezodorjait fejlesztette ki, melyek nemcsak a bőrt, de a környezetet is védik! A vegán, biológiailag lebomló, mikroplasztik mentes formula nem szennyezi a környezetet, csomagolása pedig 100%-ban újrahasznosítható és részben újrahasznosított műanyag illetve alumínium felhasználásával készült, így csökkentik az ökológiai lábnyomot.

Az új tusfürdők és dezodorok az Amazonas menti esőerdők és a Rio-i tengerparti éjszakák hangulatát, színeit és illatait idézik meg, a vidéken honos növények értékes természetes kivonataival. A női termékek összetevői között megtalálható a murumuru vaj finom édeskés-mogyorós illattal és érzéssel, mely magas lipidtartalmánakköszönhetően intenzíven hidratálja a bőrt; a maracuja gyümölcs kivonata, mely igazi áldás a bőrnek magas A, C és D vitamin tartalmának köszönhetően. A férfiaknak szánt termékekben pedig a guarana bogyó és a tonka bab kivonata található, melyek mindegyike stimuláló, élénkítő hatású
a bőrre és a testre egyaránt, könnyed, frissítő illattal.

A termékek megvásárlásával most brazíliai utazást és sok más értékes napi és heti ajándékokat is nyerhetnek a fogyasztók. A promóció 2019. január 1-től április 30-ig tart. Részletek: www.fapromo.hu

100%-osan természetes kivonatokkal: 33 gondosan válogatott Brazíliában honos értékes növény 100%-osan természetes kivonatát tartalmazza.

Vegán: Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényt (GMO) és géneket.

Parabénmentes: Ásványi olajoktól, mikro-plasztik részektől és parabéntól MENTES.

100% újrahasznosítható csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható csomagolás és részben újrahasznosított műanyag és alumínium felhasználásával készült csomagolásban a Föld védelméért.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X