Főoldal > SZÉPSÉG > Kipróbáltuk a Frizzante koktél kezelést

Kipróbáltuk a Frizzante koktél kezelést

frizzantefrizzante koktél kezeléskezelésspiritSpirit Hotelszállodaszépség
0

Írta:

Kolléganőnk nemrég a sárvári Spirit Hotelbe látogatott, ahol többek közt a Frizzante koktél kezelést is tesztelhette – most röviden megosztja veletek tapasztalatait erről.

„Frizzante, frizzante… milyen szuperül hangzik” – ízlelgettem magamban a kezelés nevét Sárvár felé tartva, a kocsiban, és próbáltam elképzelni, mi vár majd rám rögtön az érkezés után.

A lelki szemeim előtt megjelenő első verzió szerint egy hatalmas jacuzziba kellene beülnöm, ahol a Baywatch-ot idéző jóképű, izmos srácok kínálgatják a lányokat pezsgővel, habzóborral és minden ezekkel rokon finom itókával (valljuk be, ez kevés hölgytársamnak lenne ellenére). A második elképzelt verzióm ennél jóval racionálisabb volt: arra gondoltam, hogy valahogy a masszázzsal és a szépüléssel is összefüggésben állhat a kezelés.

De mivel a régi bevált módszer, a ráguglizás most nem vezetett eredményre, inkább elvetettem a képzelgést (pedig a Baywatch-os kép azért nem volt kellemetlen), és hagytam magam meglepni.

spirit hotel wellandfit

Hogyan történik a Frizzante koktél kezelés?

A kezelés egy mennyei illatú, valószínűleg mentás kencével indult, amivel – miután masszőröm letakart egy törölközővel deréktól a nyakamig – bekente a karjaimat, lábaimat.

Ebben a testpakolásban nagyjából tíz percet kellett eltöltenem, fóliába csomagolva. Az utazás után jól esett a pihenés, de utána kiderült, hogy ez azért is fontos lépés, mert a pakolásnak méregtelenítő és mineralizáló hatása van.

Miután letelt az idő, a masszőr egy úgynevezett  Frizzante aktivátor folyadékkal spriccelt le, amelytől a bőrömön pezsegni kezdett a testpakolás. Olyan volt az egész, mintha én magam váltam volna egy hűsítő limonádévá – és még az illatom is ahhoz hasonlított. Gyors zuhany következett, ami után már a törölközésnél éreztem, hogy a bőröm puhább, lágyabb tapintású, és persze a mennyei citrusos-mentás illat sem múlt el.

Ezt követően ismét fekvő helyzetbe kellett helyezkednem, és az általam választott koktél illatával megegyező olajos masszázs következett volna a választott prémium olajkompozícióval – itt választhatunk teljes test- vagy csak hátmasszázst. Én a masszőrömre bíztam magam, és ő a mentás vonalon haladt tovább, amit nem is bántam.

És ha már meglepetéssel indult a kezelés, akkor nem felejthetem el megemlíteni, hogy azzal is zárult: méghozzá egy zúzott jeges hátsimítással, ami egyébként a kezdeti „sokk” után tovább fokozza a frissítő élményt.

A Frizzante koktél kezelést, ezt a frissítő  újdonságot te is kipróbálhatod, ha nyáron a Spirit Hotelbe látogatsz.

spirit hotel

A szállodáról – Spirit Hotel Thermal Spa*****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008-as megnyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis” fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel kétféle gyógyvízzel rendelkezik: az 1 kilométeres mélységből feltörő, 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíznek”, valamint a még mélyebbről nyert, sós gyógyvíznek egyaránt különleges és világszínvonalú a jótékony hatása. A Spirit Hotel a Healing Hotels of the World tagja, 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat is. A hotelt 2015-ben a Gault & Millau Kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta. A Spirit Hotel 2018-ban elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díjat, mellyel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.

Tudtad? A szálloda 2019 májusában elnyerte az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) leginnovatívabb spa hotelnek járó díját. A szakmai zsűrit a hotel szűretlen gyógyvize, orvosainak száma és képzettsége, valamint az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram is lenyűgözte.

További információk:

www.spirithotel.hu | www.facebook.com/spirithotel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X