Főoldal > SZÉPSÉG > Durva sminkhibák, amiket ne kövess el!

Durva sminkhibák, amiket ne kövess el!

bakiksminkszépség
0

Írta:

Figyelj oda, ezeket a sminkbakikat pedig messziről kerüld el!

Kerüld a túlzott alapozó és púderhasználatot!

Attól maszkhatású lesz az arcod, sőt, a bőröd sem jut levegőhöz. A kevesebb, néha több! Ez a mondás pedig ebben az esetben is maximálisan helytálló!

Nem mindegy, milyen az az alapozó!

Fontos, hogy tudd, milyen típusú a bőröd, hiszen más típusú alapozó kell száraz, zsíros és vegyes bőrre. Ha nem a megfelelő terméket választod az arcodra, a végeredmény nagyon brutális lehet!

Figyelj, hogy sminkeled magad!

A rosszul felkent pirosító, az állvonalnál véget érő alapozás, a túlságosan kemény, erőteljes kontúrozás nagyon  rontja az összképet.

Szemöldök

Kardinális pont! Így, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább bízzuk magunkat szakemberre. Semmiképp se essünk neki!

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

mezszépségápolás

7 szépítő titok, amit a méz ad

Írta:
2 hete 0

Nem véletlen, hogy annyi mézes arckrém, ajakbalzsam, testápoló, tusfürdő, sampon és egyéb kence készül – ezt az aranyló csodaszert ugyanis univerzálisan használhatjuk a szépségápolásban. Természetes gyógyító hatása van a méznek, emellett gyulladáscsökkentő  és antibakteriális is.

napozásnaptej

5 tévhit a napozásról

Írta:
3 hete 0

A napozással, napvédelemmel kapcsolatban több tévhit kering a köztudatban. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosának segítségével öt, gyakran felmerülő kérdésre adunk választ.

Kövess Facebook-on!
X