Főoldal > SZÉPSÉG > Késleltesd az öregedést: ezek a legjobb sminktippek

Késleltesd az öregedést: ezek a legjobb sminktippek

öregedéssminksminktipp
0

Írta:

Az idő előrehaladtával a szem körüli bőrünk is más-más sminkelési rutint kíván. Hogy tudod egy pictit megállítani az időt? Vannak rá tuti tippek!

Sajnos ahogy idősödünk a bőrünk is komoly változáson megy keresztül. A kényes területek közé tartozik a szem és környéke, így idővel kellő figyelmet kell fordítani a smink rutinjának megváltoztatására, hogy az a lehető legmegfelelőbben alkalmazkodjon a változó “körülményekhez”. A

Apró trükkökkel csalhatsz az egyre jobban mélyülő szarkalábak számán! Fiatalodj meg percek alatt!

A jó smink jó bőrápolóval kezdődik

Fontos, hogy a sminkelés előtt a bőröd típusának és korának megfelelő hidratáló krémet válassz, hiszen ez mindennek az alapja.

Használj szemhéj alapozót!

Fontos, hogy ne csak az arcod, de a szem környékére is használj megfelelő alapozót, amivel könnyedén eltűntetheted a kisebb-nagyobb hibákat.

Por helyett krémpúder

Ahogy múlnak az évek váltsd le a púderet krémesebb, lágyabb állagú termékre. Nemcsak hidratál, de könnyebben lehet vele dolgozni és az eredmény is sokkal látványosabb.

Ne sajnáld a szemceruzára és szempillaspirálra!

Ahogy a púdernél, a szemceruzáknál is érdemesebb a krémesebb, lágyabb állagú, textúrájú termékeket választani. Egy jó szempillaspirál pedig csodákat művel, ne sajnálj rá költeni!

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X