Főoldal > SZÉPSÉG > Tücsi szülés utáni alakja egyszerűen bomba

Tücsi szülés utáni alakja egyszerűen bomba

alakszülés utánTücsi
0

Írta:

Tücsi hozza a tőle elvárt remek formát.

Tücsi márciusban hozta világra kislányát, és a fiatal műsorvezető forró naciban pózol. Tücsi is mindig a sport és a mozgás szerelmese volt, alakja pedig mint mindig, most is kifogástalan:

Fő a változatosság: csodaszép hajával mégsem mindig elégedett: “Lobonc a szélben… A legjobbkor találtam ki, hogy természetesen fogom hordani a hajamat. Mit tippelnétek, hogy ebben a melegben 1-10-es skálán mennyire van tőle melegem” – írta Tücsi.

Szülés utáni alakjával szerencsére kibékült:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nem gondoltam volna, hogy idén felveszek kétrészes bikinit, azt pedig végképp nem, hogy ezt ki is fogom posztolni. Takargattam a hasam, nehéz volt elfogadni. Tulajdonképpen még mindig nehéz, főleg amikor a közösségi média arcátlanul emlékeztet a szülés előtti fotóimmal. De most egyik pillanatról a másikra megtört a jég, valahogy természetessé vált az, aminek egyébként is természetesnek kellene lennie. Egy végtelenül hálás kisMancs mosolyog rám minden nap, ennél nincs fontosabb a világon és amilyen kis aktív, neki köszönhetően hamarosan meg lesz a szülés előtti alakom. Kíváncsi vagyok a Ti történetetekre is❗️A nőknél nincs erősebb a világon❗️Hajrá Csajok❗️#momlife #mom #babygirl #mygirl #notbeachbody #summertime #vlogger #vloggerlife #tucsichannel #tucsok #life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2019, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tücsi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X