Főoldal > SZÉPSÉG > LUSH Halloween 2020 (x)

LUSH Halloween 2020 (x)

Lush
0

Írta:

Fedezd fel 2020-as LUSH Halloweeni kollekcióját és találd meg fürdőszobai kedvenceidet!

A 2020-as év meglehetősen ijesztőnek bizonyult eddig.. ezért a LUSH idei mottója kicsit módosult: “Csupa kényeztetés, semmi trükk” – hiszen elég volt az ijesztegetésből.

Mi is az idei Halloween-i küldetésük? Teljes mértékben az édes kényeztetésre koncentrálnak és hogy megtalálják számodra a tökéletes terméket, ami idén október 31-én megédesíti napodat. Mint a párkeresésnél is, itt is egy aranyszabály van: a belső értékek számítanak igazán! Ezek a kis szörnyek első ránézésre kissé ijesztőnek tűnhetnek, de hidd el: csak azon vannak, hogy elkényeztessenek.

Készen állsz, hogy megtaláld a szörnyet, akit neked szánt az ég? Akkor most ismerd meg jelöltjeinket!
A kollekció már elérhető online és a LUSH üzletekben is.

Bat Art fürdőbomba (1990 Ft / db)

Erős, széles szárnyaival engedd, hogy elvarázsoljon ez a vadiúj, #BartArt meglepetésekkel teli denevér fürdőbomba! Merülj el a sötét vizek sokszínű örvényében, és tisztítsd meg az aurád a rozmaring és a zsálya varázsával – illata akár Junk parfümünké!

Punkin Pumpkin fürdőbomba (1890 Ft / db)

Micsoda mosoly! Ha szereted a pimasz és vidám élményeket, vidd magaddal őt a kádba és hagyd, hogy a fahéj és a citrusolaj körülöleljen. Figyeld, ahogyan ez a halloweeni kedvenc ide-oda szaladgál a vizen, vidám, hangulatjavító citrusolajokat hagyva maga után.

Lord Of Misrule fürdőbomba (1990 Ft / db)

Ez a kis csínytevő nemcsak a nevével ejt rabul, hanem a pacsuliolaj és a fekete borsolaj fűszeres illatkeverékével is. Külseje csalóka, de ne tévesszen meg: a sötétzöld bomba gazdag, borszínű vizeket rejt. Vele szabadon folyik a bor és ropogásból sincs hiány.

Monsters Ball fürdőbomba (1990 Ft / db)

Olyasvalakire vágysz, aki segít ellazulni és megnyugtatni a benned rejlő szörnyecskét? Merítkezz meg a sokat sejtető habokban, majd jöhet a buli: a vidám neroli, a tonizáló tömjén és az energetizáló lime-olaj napnyugtától napkeltéig adja a talpalávalót!

Bewitched habfürdő (1990 Ft / db)

Ha egy összebújós fekete fürdőre vágysz, vidd magaddal boszorkányos habfürdőnket. Ez a barátságos fekete cicus a feketeribizli-illatú buborékok és a műanyagmentes csillámok mágiájával szerencsét hoz a csomagolásmentes fürdőkhöz.

Ghost In The Dark szappan (2190 Ft / db)

Te félsz a sötétben? Akkor meg is van a tökéletes partner számodra! Ez a kis szellem egy kézzel készült szappan frissítő citromfűvel és hangulatjavító bergamottolajjal. Ráadásul világít a sötétben!

Toffee Apple ajakradír (2690 Ft / db)

Mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást, ahogy ebben a csodás Halloween-i ajakradírunkban az édes és a savanyú is. Élvezd a hátborzongatóan vonzó zöldalma és vérvörös ragacsos karamella keverékét a legédesebb ajkakért.

Very Very Frightening tusfürdő (4790 Ft / 250g)

Amilyen élénk a színe, olyan imádnivaló az illata. Ijesztően édes és krémes kényeztetés lelkednek. Lepd meg az édes éned ezzel a bátor, jókedvű tusfürdővel! Pálmaolaj és SLS nincs benne, friss citrom- és fügelé azonban van bőven, ráadásul vegán is!

Boo! tusfürdő Slime (4790 Ft / 250g)

Lenne kedved valami új és izgalmashoz? Boo! Egyedülálló, nyúlós textúrájának köszönhetően garantáltan játékos lesz a zuhanyzás, az őrölt kókuszdió héj pedig puhává varázsolja bőröd. A Lord of Misrule ismerős, gyógynövényes illatával a benne lévő vanília-abszolút megnyugtat, a feketebors-, és pacsuliolaj felmelegít.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X