Főoldal > szex > Neked milyen az örömöd?

Neked milyen az örömöd?

csiklóörömorgazmusörömszex
0

Írta:

Nem is olyan régen, még a szexuális életed beindulása előtt bizonyára te is gyakran érezted lefekvéskor azt, hogy ki kell menned, pedig nemrég voltál a vécén. Felkeltél hát, újra kiszaladtál, de nem történt semmi, viszont az az ingerlő, csiklandozó érzés továbbra is megmaradt. Hát persze, hiszen annak semmi köze nem volt a vécézéshez, sokkal inkább […]

Nem is olyan régen, még a szexuális életed beindulása előtt bizonyára te is gyakran érezted lefekvéskor azt, hogy ki kell menned, pedig nemrég voltál a vécén. Felkeltél hát, újra kiszaladtál, de nem történt semmi, viszont az az ingerlő, csiklandozó érzés továbbra is megmaradt. Hát persze, hiszen annak semmi köze nem volt a vécézéshez, sokkal inkább a szexuális vágyaidhoz! Ahogy ugyanis az ágyadba bújva ellazultál, elengedted a napi feladatokat és feszültséget, a tested jelezte, hogy képes lenne egy kis örömre. Az az ingerlő, csiklandozó érzés a szexualitás előszobája, az orgazmusképességed jele volt.

Csiklandós csikló

Azán persze sok lány megtanulta, hogy ha ilyenkor mosdóba rohangászás helyett a bizsergés forrását megérinti, simogatja, masszírozza, esetleg a takarót szorítja a combjai közé, akkor a csiklandó feszültség előbb fokozódik, majd egy káprázatos robbanásban oldódik szét, és elárasztja az öröm a lelkét, miközben ott lent ritmikusan összehúzódó lüktetések közepette nagy-nagy melegséget tapasztal.
Igen, a maszturbálásról és a csiklógyönyörről beszélek. Amit régebben nem illett szóba hozni, és amiről ma már tudjuk, hogy az orgazmus tanulásának az első állomása. Ha ezt az örömöt képes vagy felismerni, már nem lesz különösebb problémád, bármilyen képességű és méretű pasival élnéd át a testi szerelem gyönyörét. Amit ugyanis magadnak okozol, azt a pénisz is tudja: a csikló külső részét, azt a rózsaszín kis borsót a szeméremajkak találkozásánál – ahol nem kevesebb, mint 8000 idegvégződés fut össze – még a legkisebb szerszám is eléri, különösen, mivel a hüvelybemeneten kívül található. Külön jó hír, hogy szerelmi kettősötök közepette akár magad is odanyúlhatsz (például ha lovaglóülésben helyezkedsz el), és a pasid egész biztosan nem fog haragudni, ha besegítesz. Sőt a látvánnyal őt is csak még jobban feltüzeled.
A csiklóöröm jellemzői: viszonylag hamar lecsengő lüktetés, amely a szexuális feszültség feloldódásával jár. Mellékhatásként enyhül a fejfájás, oldódik a menstruációs görcs és megnyugszol.

org2.jpg ()Falánk hüvelybemenet

A hüvelyen belül az első kapu a hüvelynyílás, újabb érzékeny idegvégződésekkel. Ez az izmos bejárat az öröm következő forrása lehet, különösen, ha edzésben tartod és ráadásul a fantáziád segítségével lelki síkon is kapcsolatba kerülsz vele. Képzeld magad elé úgy, mint egy húsevő virágot. Ez a te virágod, akit szeretgetni és gondozni kell. Etetni, de mindenek előtt megtanítani enni. A hüvelybemeneted is falatozni szeretne, és az a mozgás, amivel beszippantja vágyai tárgyát, erősíthető és tudatosan is irányítható. (Ha van egy kis időd és kedved is hozzá, lazulj el és nyitogasd, csukogasd kedvedre, hadd erősödjön.) Ha begyakorlod a mozdulatot, a pasid el fog ájulni a falánk, mohó, befelé csalogató érzéstől, amit okozol neki. Egy közeli ismerősöm szerint vákuum-szerű szívó hatást tapasztalt, amikor az ágyban a húsevő virággal találkozott. És a végeredmény: tovább fokozódó vágy, esetleg pulzáló kielégülés, vagy felkészülés a sorozat-orgazmusra.
A hüvelynyílásból induló orgazmus jellemzői: egzaltált öröm, amely további szexre késztet. Erősebbnek és vonzóbbnak kezded látni magad tőle.

Elolvadó hüvelyfal

Míg a hüvely bejáratának edzésénél arra biztattunk, hogy légy minél aktívabb, a hüvelyi orgazmus egy kissé a passzivitás, az önátadás terepe. Átengeded az irányítást a kedvesednek, hagyod, hogy vezessen és melózzon ő, míg te inkább az élvezetre, a saját tested visszajelzéseire figyelsz. Sokan állítják, hogy a női orgazmus az agyban dől el: ez a passzivitás azt teszi lehetővé, hogy elengedd a kontrollt, hogy ne irányíts, csak befogadj. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy ez a módszer összeszokottabb partnereknél jobban beválik, mint ha most kezdtétek el az ágycsatákat, mivel egy ideig azért – valljuk be – az ágyban is folyik az ismerkedés, és persze a legvonzóbb oldalunkat szeretnénk mutatni, az pedig a mai szereposztás szerint a pörgős, aktív szexistennő. De ha hónapok elteltével már jobban el mered engedni magad, próbáld ki az önfeladást! Eredménye szétolvadó, elzsibbasztó, önfeledt örömérzés lesz.
A hüvelyi orgazmus jellemzői: hosszabb idő alatt lecsengő meghatódott öröm, esetleg akaratlan mozgások, zsibbadás, melegség, „kismadár-állapot”. Mellékhatásként függőséget, erősebb kötődést alakít ki a pasival, aki odajuttatott.

A cikk folytatását keresd a Maxima Magazin 2. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X