Figyelem, felnőtt tartalom!

Az ön által megtekinteni kívánt tartalom a kiskorúakra káros hatással lehet.
Használjon szűrőprogramot, ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férhessen hozzá kiskorú.

Főoldal > EGÉSZSÉG > 14 egyszerű vágyserkentő trükk

14 egyszerű vágyserkentő trükk

egészségszexszexuális vágyvágyserkentő
0

Írta:

Ezek az apró praktikák garantáltan visszahozzák a tüzet a hálószobátokba! Melyiket próbálod ki elsőként?

Érintsd meg a párodat

Minél többször érinted meg a partneredet, annál nagyobb lesz bennetek a szexuális vágy – ezt a meglepő tényt svájci tudósoknak sikerült bebizonyítaniuk.

Szokj le a dohányzásról

Ha eddig még nem tudtad volna: a láncdohányosok átlagosan 30%-kal kevesebbszer bújnak össze a párjukkal, mint azok, akik egyáltalán nem szívnak cigarettát! Már csak ezért megéri leszokni a cigizésről…

Ellenőrizd le a gyógyszereidet

Könnyen előfordulhat, hogy olyan gyógyszert vagy fogamzásgátló tablettát szedsz, amitől csökken a libidód, magyarul nem kívánod a szexet. Amennyiben veled is ez a helyzet, mielőbb keresd fel az orvosodat!

Tervezz pihenést

Nem muszáj a Bahamákig utaznotok, ha pár napra elszabadultok a mindennapok körforgásából, máris máshogy fogsz nézni a párodra – és persze a hálószobátokban lévő ágyatokra is.

Gyakorolj Kegel-mozdulatokat

Ahogy arról már korábban írtunk, a Kegel-gyakorlatok nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is nagyon hasznosak, ugyanis az intim együttlétek intenzitását is képesek növelni.

Szedj multivitamint

Férfiak számára a ginko biloba, nők számára pedig a magnézium jelenthet megoldást, ha gondok merülnek fel szexuális téren. Egy próbát mindenképpen megér!

Kísérletezz ételekkel, fűszerekkel

Olvasd el a leghatásosabb természetes afrodiziákumokat, azaz vágykeltő harapnivalókat felsoroló cikkünket,  te is biztosan találsz benne olyat, ami ínyedre lesz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X