Főoldal > szex > Tuti szextippek pasiktól

Tuti szextippek pasiktól

izgalompasiszenvedélyszextippvágy
0

Írta:

Őszintén szeresd a tested! Ha hiszed, ha nem a pasik igen jelentős hányadát egyáltalán nem érdekli, ha esetleg narancsbőr éktelenkedik a hátsódon. Az viszont igen is sokat nyom a latba, ha egy nő a fentebb említett problémán (vagy ehhez hasonlón) kesereg egyfolytában, természetesen az ilyen leányzó sokat veszít csáberejéből. Ha egy nőnek valóban van önbizalma, […]

Őszintén szeresd a tested!

Ha hiszed, ha nem a pasik igen jelentős hányadát egyáltalán nem érdekli, ha esetleg narancsbőr éktelenkedik a hátsódon. Az viszont igen is sokat nyom a latba, ha egy nő a fentebb említett problémán (vagy ehhez hasonlón) kesereg egyfolytában, természetesen az ilyen leányzó sokat veszít csáberejéből. Ha egy nőnek valóban van önbizalma, van bátorsága például egy szexi, feltüzelt táncot lejteni a szerelmének, akkor nincs az a szépséghiba, ami megzavarná a férfit, csakis a gyönyörű nőt látja maga előtt.

Lepd meg!

Egyik délután, amikor még mindketten a munkahelyeteken vagytok, küldj egy sms-t a barátodnak, amiben részletezed, mit fogsz viselni este, amikor hazaér. Adj egészen pontos leírást, hogy mely szemet gyönyörködtető fehérneműdet fogod magadra kapni. Figyeld meg, hihetetlenül gyorsan otthon fog teremni, és az is borítékolható, hogy frenetikusan jó szexben lesz részetek.

pasitipp2.jpg ()Vedd át a kezdeményező szerepét!

Az erősebb nem képviselői szeretik azt gondolni, hogy ők viselik a nadrágot a hálószobán kívül, de egyszerűen imádják, ha egy lány a kezébe veszi az irányítást az ágyban. Számukra semmi sem izgatóbb és egyben izgalmasabb annál, ha egy nő kezdeményezi a szeretkezést. Annak esélye pedig, hogy visszautasítsanak, szinte egyenlő a nullával.

Csigázd fel!

Amikor már a hálószobában vagytok, kezdd el szép lassan vetkőztetni, de minden mozdulatod legyen fokozatos, majdhogynem kimért, és semmi esetre se hagyd, hogy ő ugyanezt tegye veled. Majd’  bele fog halni, hogy igazán pajzán dolgokat művelhessen veled, de még mindig húzd egy kicsit tovább! Csókold és cirógasd meg a testének minden porcikáját – kivéve a férfiasságát -, mielőtt belekezdenétek a tényleges aktusba. Soha életében ilyen kirobbanó orgazmusa még nem volt, mint amilyen egy ilyen „játék” után lesz, és persze te sem fogsz panaszkodni.

Találd meg azt a bizonyos pontot!

A szex köztetek akkor lesz a legjobb, ha szánsz elég időt arra, hogy felfedezd a testét, hogy megtaláld azt a pontot, ami annyira begerjeszti, hogy annak puszta érintésétől már a fellegekben jár, és remélhetőleg ez olyan „érintetlen” terület, amelyet más lány még nem konstatált. Ez az erogén pont bárhol lehet, a pénisze valamely részén, vagy a hátsójánál, de akár olyan meglepő helyen, amire egyáltalán nem is számítottál, például a nyakánál, a mellkasánál vagy éppen a csípőjénél. Neked csak annyi dolgod van, hogy rálelj erre a pontra, és hogy a nyelveddel a végletekig izgasd ott a kedvesed.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X