Főoldal > szex > Pezsdítsd fel a szerelmi életedet!

Pezsdítsd fel a szerelmi életedet!

élvezeterotikagyönyörszex
0

Írta:

Ha készen állsz az erotikus hadműveletre, az izgató játékszerekkel különlegessé varázsolhatod az édes perceket! Áldozz a gyönyör oltárán A síkosítókkal és masszázszselékkel szabadjára engedheted a fantáziádat, és extra izgalmakat csempészhetsz az intim együttlétekbe. A legtöbb síkosító vizes bázisú, amelyek óvszerbarátok és könnyedén lemoshatóak. A szilikon alapú síkosítókkal tovább élvezheted az izgató hatást, míg az olajos […]

Ha készen állsz az erotikus hadműveletre, az izgató játékszerekkel különlegessé varázsolhatod az édes perceket!

Áldozz a gyönyör oltárán

A síkosítókkal és masszázszselékkel szabadjára engedheted a fantáziádat, és extra izgalmakat csempészhetsz az intim együttlétekbe. A legtöbb síkosító vizes bázisú, amelyek óvszerbarátok és könnyedén lemoshatóak. A szilikon alapú síkosítókkal tovább élvezheted az izgató hatást, míg az olajos változatok természetes alapanyagokból készülnek, így nem irritálják az érzékeny testrészeket sem. Próbáld ki a Durex Play Warming síkosítót, ami szenvedélyessé teszi az erotikus játékokat, a bőrrel érintkezve serkenti a vérkeringést, így élénkítően hat minden érzékszervre. A szexuális együttlétek nehézségeit csillapíthatod a Sába intim síkosító géllel, ami kiválóan pótolja a természetes nedvességet, így a szeretkezést mindkettőtök számára élvezhetőbbé és gördülékenyebbé teszi.

Wellness Cafe tipp:
A különféle ízesített és orális síkosítók speciális összetételüknek köszönhetően megkönnyítik a behatolást, ám használatuk előtt feltétlenül olvasd el a terméktájékoztatót vagy kérdezd meg a nőgyógyászodat.

Játssz az érzékekkel

Magasabb szintre emelnéd az élvezeteket? Fújj kettőt a Delay forte késleltető spray-ből kedvesed péniszére, ami fokozza a kitartását, így később jut el a csúcsra. A Spanyol szerelemkrém remek vágyfokozó, hisz melegségérzetet vált ki, amelyből borsónyi mennyiséget vigyél fel párod intim testrészére, majd gyengéden masszírozd be. Próbáld ki a vágyhullámokat keltő vibrátorokat, amelyek kellemesen stimulálnak, s míg a szélesebb típusúak a G-pontot és a csiklót ingerlik, addig az erősebb vibrátorok páratlan élményt kínálnak.

Wellness Cafe tipp:
Szuper varázslatos, csikló stimulátoros gyűrű (erotikaaruhaz.hu), Ezüstmadár vibrogyűrű (sexsense.hu)

szex2.jpg ()

Barangolj ismeretlen vizekre

Párod érzékeit tüzesebbé korbácsolhatod a különféle prosztata izgatókkal. Ezek a masszírozók anatómiailag követik a gát vonalát, rugalmas, hajlékony anyaguknak köszönhetően maximális kéjérzetet nyújtanak, így partneredet intenzív orgazmussal lepheted meg. A Lelo Billy állítható intenzitású prosztata vibrátor bársonyos szilikonból készült, és rendkívül élvezhető a hatása.(vagyaim.hu) Gyengéd és különleges élményt kínálnak a rezgő péniszgyűrűk is, amely egyszerre szolgálhatják mindkettőtök örömét.

Wellness Cafe tipp:
Bársonyos G-pont/prosztata vibrátor (tiamosexshop.hu), Dupla élvezet izgató (poshshop.hu)

Tedd felejthetetlenné az éjszakát

Az erotikus masszázsolajak és gélek különleges világba repítenek, ám a tökéletes élményhez elengedhetetlen a megfelelő előkészület. Az érzéki masszázshoz keményebb matrac és jó minőségű olaj szükséges, és mielőtt elkezdenéd, győződj meg arról, hogy az olaj kellemes hőmérsékletű-e. A masszázsnál nincsenek kőbe vésett szabályok, az izgató mozdulatokat kezdheted a párod hátán vagy a hasán, majd folytathatod az erogén zónák környékén.  Kísérletezz bátran a simogatással, figyeld közben a másik jelzéseit, ám a sikamlósabb élvezetekért saját testedet is bevetheted. A vágykeltéshez kiváló afrodiziákum a jázmin vagy a geránium, a vanília és a fahéj bódító aromával kényeztet, míg a rózsa érzéki hangulat teremt. Forró szenvedélyt kínálnak a vérbőséget fokozó krémek is, amelyek intenzíven járulnak hozzá a szeretkezés páratlan élményéhez.

Wellness Cafe tipp:
Bánj óvatosan a masszázsolajokkal, csak kisebb mennyiségben használd őket és ne keverd a különböző illatokat.

Golyózz a fantasztikus orgazmusért

A bizsergető vibrotojások ideális segítséget nyújthatnak az érzéki előjátékhoz. Izgatóan növelheted a gyönyör pillanatait, ha állítasz a rezgések erősségén, míg a távkapcsolós változatokkal partnered távolabbról is kényeztethet. A kéjgolyókat használhatod a hüvelyi izmok erősítésére illetve az orgazmus-készség növelésére, ám első alkalommal célszerű az egyszerűbb golyócskákkal kísérletezned. A hüvelyi és anális izgatásra szolgáló gyöngyfüzérek a gésa golyókhoz hasonlóak, ám jóval kisebbek, és higiéniai okok miatt bőrbarát, lágy szilikonból készülnek. Az análgyöngysorokat könnyedén hűtheted és melegítheted, így új szintre emelheted a szeretkezés dimenzióit, míg a tartógyűrűk biztonságosabbá tehetik az intim pillanatokat.

Wellness Cafe tipp:
A különféle szexuális segédeszközök használata közben ne feledkezz meg a síkosítók használatáról sem.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X