Főoldal > szex > 7 szexfajta. Neked melyik jön be?

7 szexfajta. Neked melyik jön be?

együttlétkockázatpózszex
0

Írta:

Veszekedés utáni szex Sokan esküsznek a heves viták utáni viharos szexre, mellyel aztán valóban sikeresen le lehet vezetni a feszültséget. Így legalább arra is van magyarázat, honnan a sok kék-zöld folt furcsa helyeken. Egyéjszakás szex Ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor a McDonald’s-ban eszel: amíg csinálod addig csodás érzés, de utána szörnyen érzed magad és lelkiismeret-furdalásod […]

Veszekedés utáni szex

Sokan esküsznek a heves viták utáni viharos szexre, mellyel aztán valóban sikeresen le lehet vezetni a feszültséget. Így legalább arra is van magyarázat, honnan a sok kék-zöld folt furcsa helyeken.

Egyéjszakás szex

Ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor a McDonald’s-ban eszel: amíg csinálod addig csodás érzés, de utána szörnyen érzed magad és lelkiismeret-furdalásod van. Amíg az egyéjszakás szex felturbózza az egót, utána a szégyentől majd’ elásod magad és persze arra gondolsz, hogy mit kockáztattál vele.

Pikáns szex

Vannak, akik szeretnek a legfurcsább helyeken szexelni, így azt sem bánják, ha rajtakapják őket, például egy repülőgép mosdójában. Van, akit az hoz lázba, ha olyan helyen eshet a párjának, mint például egy háztető – lényeg, hogy veszélyes legyen. Az ilyen helyzetekhez persze a másik félnek is nyitottnak kell lennie, mert nem biztos, hogy bárki képes lenne téged például felcibálni a magasba.

szexcikk1.jpg ()Spontán szex

Elkapjuk egymást és durr bele – típusú szex. Pontosan ezért bármikor, bárhol megtörténhet: konyhaasztalon, a galériába vezető lépcsőn – ahol éppen kedvet kapunk hozzá. Mozifilmekben gyakran láthatjuk, kár, hogy aztán élőben enyhén kényelmetlen. Érdemes valami puháig elvánszorogni…

Perverz szex

Megbilincselés, korbácsolás, szerepjáték és még sorolhatnánk. Ezt a szexfajtát nem tartják igazán egészségesnek, persze az, hogy mi egészséges, vagy éppen normális egyéne válogatja. Ha valakinek belefér, miért is ne? Arra érdemes vigyázni, hogy aztán az eszközök eltávolíthatók legyenek, és ne kelljen mentőt hívni.

Tiltott szex

Lehet tesztelni a határokat és rosszat tenni időről-időre, úgy hogy más nem jön rá. Titkolni a szülők elől, összejönni a legjobb barátod exével, vagy egy munkatársaddal, aki egyébként házas, stb. Azért ennek a varázsa is rövid ideig tart és a lebukás mindig hordoz magában némi kockázatot, na és persze patáliát.

szexcikk2.jpg ()Alkalmi szex

Nincsenek feltételek, kísérletezhetsz kedvedre, minden egyes együttlét után nő a bátorságod és a tapasztalatod. Az alkalmi szex azonban hosszú távon nem  feltétlenül működőképes, ugyanis egy idő után az egyik fél valószínűleg többet szeretne, ami komoly lelki sérülést is okozhat.

Persze a különböző szextípusok között van átfedés, és nyilván a lista sem teljes. Sokan úgy gondolják, egy hosszú párkapcsolat megfűszerezéséhez mindegyikre szükség van. Nos, ez nem biztos. Mindenesetre kettőn áll a vásár – bármelyik működhet, ha mindketten akarjátok.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X