Főoldal > szex > Szex a ciklusodra hangolva

Szex a ciklusodra hangolva

egészségszerelemszex
0

Írta:

Néha igazi vadmacskának érzed magad, máskor meg beérnéd egy kis összebújással? Ez a

Néha igazi vadmacskának érzed magad, máskor meg beérnéd egy kis összebújással? Ez a hangulatváltozás nem a véletlen, hanem a hormonjaid műve. Ismerd meg a tested ritmusát, hogy ciklusod minden időszakában a legtökéletesebb együttlétekben legyen részed.

1–5. nap
Képezd magad előjátékból!

A ciklusod első napjaiban tested elkezd rákapcsolni a nemi hormonok termelésére, ami miatt napról napra jobban vágysz a pasid érintésére. Mivel ez az időszak a vérzés idejére esik, sokan lemondanak arról, hogy teljesen egymásié legyenek. Pedig az orgazmus az alhasi görcseidet is csökkentheti! Ha tehát se téged, se őt nem zavarja a menstruációd, simán átadhatjátok magatokat a szexnek. Mivel ilyenkor nagyobb a sansz a fertőzésekre, nem árt, ha beugrotok a zuhany alá, mielőtt akcióba lendültök. Vagy még jobb, ha a tusolóban lesztek egymáséi. A fogamzásgátlásra is figyeljetek, mert ilyenkor sem lehet kizárni a teherbeesést!

Tipp: ezt az időszakot kihasználhatod az előjáték tökélyre fejlesztésére. Az érzéki simogatásokkal olyan erogén zónákat is felfedezhettek, amikről eddig nem is tudtatok. Kényeztessétek például tollpihével vagy gyöngysorral egymás testének minden apró szegletét.

6–8. nap
Új lendület, új élmények

A menstruáció után az ösztrogénszinted szárnyra kap, emiatt igazi energiabombának érzed magad. Tombolnak benned a kreatív energiák, nyitott vagy az újdonságokra, és a kezdeményezést is szívesebben ragadod magadhoz, mint máskor.

Tipp: ezek a legtutibb napok, hogy újdonságokkal dobjátok fel a szerelmi életeteket. Kísérletezgessetek kedvetekre új pozitúrákkal, segédeszközökkel, de kipróbálhattok szerepjátékokat is!

sex2.jpg ()9–11. nap
Hódíts tudatosan!

Az ovuláció előtti napokban készül fel a méhed az esetleges terhességre, az ösztrogénszinted ekkor van a topon. Ezt onnan tudod, hogy szuperszexinek érzed magad, kihívóbban öltözködsz, és hamarabb beindulsz, mint egyébként.

Tipp: játssz egy kicsit a pároddal, és ügyelj rá, hogy napközben is vibráljon köztetek a levegő! Minden pasit megvadít, ha engeded vágyakozni: lepd meg pajzán SMS-ekkel, érintsd meg váratlanul, vagy adj elő egy vadítóan érzéki sztriptízt. A hatás nem marad el!

12–13. nap
Éljen a rapid szex!

Most a szervezeted legfőbb célja, hogy a megtermékenyülés simán menjen: a méhnyak több nyálkát termel, emiatt a hüvely is nedvesebb. Ilyenkor nincs szükség hosszadalmas előjátékra, hamar a lényegre térhettek.

Tipp: jöhetnek a váratlan, spontán egymásra találások az autóban, a konyhában, a természetben vagy bármilyen szokatlan helyszínen. Ráadásul a gyors menetek intenzív orgazmust is ígérnek.

A cikk folytatását elolvashatod a legfrissebb Wellness magazinban!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X