Főoldal > szex > Többet keres, aki rendszeresen szexel?

Többet keres, aki rendszeresen szexel?

egészségmunkaszex
0

Írta:

Egy kutatás fényt derített arra, mi az összefüggés a fizetés és a szexuális élet között!

„Az embereknek szükségük van arra, hogy szeressenek és szeressék őket érzelmileg és szexuálisan is. Az egyedülállóak sokszor menekülnek magányba, nem élnek szociális életet, hajlamosak a szorongásra és a depresszióra, ami kihat munkahelyi életükre is” – véli Nick Drydakis, a cambridge-i Ruskin Egyetem közgazdasági előadója, a tanulmány vezető szerzője.

Drydakist azért foglalkoztatta a téma, mert korábban kimutatták, hogy a szexuális életükkel elégedettebbek barátságosak, társasági életet élnek, energikusak és egészségesebbek mint társaik. Ezentúl a jó egészséget összefüggésbe hozták a magasabb jövedelemmel.

Egy pszichológiai elmélet szerint az embereknek szükségük van olyan igényeik kielégítésére, mint az evés, ivás, alvás, jó szexuális élet, mielőtt sikereket érnek el az élet más területén.

A tanulmány keretében 7500, 26-50 év közötti görögről gyűjtött demográfiai adatot, amelyben alapvetően egészségükre és szexuális szokásaikra kérdeztek rá. Emellett megkérdezték őket arról, hol dolgoznak és mennyit keresnek.

Megállapították, hogy azok, akik hetente legalább négyszer élnek nemi életet, 5 százalékkal több pénzt keresnek, mint azok, akik ennél kevesebbszer. Azok pedig akik arról számoltak be, hogy egyáltalán nem élnek nemi életet, 3,2 százalékkal kerestek kevesebbet az átlagnál – írja a cbsnews.com.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X