Főoldal > szex > 9 dolog, amit nem tudtál a szexről

9 dolog, amit nem tudtál a szexről

egészségszerelemszexszexualitástest
0

Írta:

Akármilyen tapasztalt is vagy, valószínűleg ezeket a dolgokat még te sem tudtad eddig!

1. Ellenállóbbá teszi a szervezetet

Azt már régóta tudjuk, hogy segít elmulasztani a fejfájást és boldogabbá tesz, de egy amerikai kutatás azt is bebizonyította, hogy a lázzal járó betegségeket (influenza, vírusok) is hamarabb legyűrhetjük, ha összebújunk a párunkkal.

2. Edzés után jobban kívánod a szexet

Egy kiadós tornaóra igazán fel tudja pörgetni a tesztoszteron szintet, ráadásul a nemi szervek körüli vérkeringést is növeli! Ezek után nem csoda, hogy egy kis hancúrra is megjön a kedved a kemény kondizás után!

3. A síkosítóval könnyebben elérheted a csúcsot

Nemcsak a pasiknak, hanem neked is! Ha tehát problémák vannak a szexuális életedben, ne habozz bevetni egy szuper síkosítót! A Indiana Egyetem kutatói egyértelműen bebizonyították, hogy akik alkalmazzák ezt az egyszerű praktikát, 50%-kal nagyobb esélyük van az orgazmus eléréshez.

4. Nagyobb orgazmusod lesz, ha szerelmes vagy

Ezt eddig csak sejtettük, de pár hónapja nyilvánossá vált az a felmérés, ami a 20 és 68 év közötti nők orgazmusa és szerelmi élete közötti összefüggést vizslatta. Az eredmény? Minél szerelemesebb vagy, annál nagyobb lesz az orgazmusod is!

13175839 - young lovely couple lying in a bed, happy smile

5. Az óvszertől nem lesz rosszabb a szex

Ha legközelebb egy pasi nyavalyogni kezd a kondom használata miatt, nyugtasd meg, hogy már tudományosan is bebizonyították, hogy az óvszer semmit sem von le szexuális élvezetekből! Sőt, a drogériákban ma már olyan óvszerek is kaphatóak, amik csak még pezsdítőbbé tudják tenni az együttléteket.

6. Az egyéjszakás kalandodból akár házasság is lehet

Legalább 35% az esély arra, hogy az egy éjszaka alatt összeboruló párok házasságok kössenek egymással a National Marriage Project szerint. Ez nem is olyan rossz arány, tekintve, hogy már a szingli nők körében is elődleges a szexuális élvezet.

7. Az orgazmust a mellbimbóddal is elérheted

Ha igazán hozzáértő kezek közé kerülsz, nemcsak hüvelyi és vaginális orgazmusban lehet részed, hanem a mellbimbóddal is megtapasztalhatod ezt az érzést. A lényeg, hogy egyszerre csak egy ponton kísérletezgessetek, és ne siettessétek el.

8. Az alvó pozíciót befolyásolhatja a szexuális álmaidat

Legalábbis az derült ki, hogy fél hason-félig oldalt alvók többször álmodnak szexuális együttlétekről és hírességekkel folytatott viszonyokról, mint azok, akik magzatpózban, hason vagy háton alszanak.

9. Ha szex közben zoknit viselsz, hamarabb érheted el a csúcsot

Tudjuk, hogy elég kiábrándító szex közben zoknit viselni, az viszont tény, hogy a felmelegített talpú partnerek mindig hamarabb csúcsra érnek, mint azok, akik jéghideg lábbal bújnak ágyba. Ha nem vagy a zoknis szex híve, vegyél egy forró fürdőt és úgy csábítsd el a párod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X